Ελένη Καρακάση: «Στεναχωριέμαι όταν κόβεται μια σειρά, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει»

Ελένη Καρακάση

"Πιστεύω ότι οι Πανθέοι θα βρουν σύντομα την τηλεθέαση που τους αξίζει" δηλώνει η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση πρωταγωνιστεί την φετινή σεζόν στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Πανθέοι» και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή. Μέσα σε όλα, δε, η αγαπημένη μας ηθοποιός μίλησε για τον μεγάλο ανταγωνισμό των σίριαλ και τις προσεκτικές της επιλογές.

Σε αγχώνει η τηλεθέαση δεδομένου ότι φέτος ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος;

Εγώ θα ήθελα να μοιραστεί η πίτα και όλος ο κόσμος να μπορεί να δει όλα τα σίριαλ, γιατί φέτος έχω δει πραγματικά εξαιρετικές σειρές, που πρωταγωνιστούν και σκηνοθετούν φίλοι μου. Δεν καταλαβαίνω το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να χαρεί με την αποτυχία του άλλου. Δεν με αφορά αυτό. Θα ήθελα όλες οι σειρές να πάνε καλά και να τις αγαπήσει ο κόσμος, γιατί αξίζουν. Στεναχωριέμαι όταν κόβεται μια σειρά, δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει.

Η δική μας σειρά, οι «Πανθέοι», μου αρέσει πολύ και είμαι πολύ περήφανη. Δεν αμφισβητώ κάτι, αλλά όλα αυτά τα χρόνια που κάνω τηλεόραση για εμένα η μονάδα μέτρησης είναι ο κόσμος που μιλάω στη λαϊκή που πηγαίνω, στο κομμωτήριο, στο σουπερμάρκετ. Όλοι οι άνθρωποι που μου μιλούσαν για τις «Άγριες Μέλισσες» και για το «Μαύρο Ρόδο» μού μιλάνε τώρα και για τους «Πανθέους». Πιστεύω ότι η σειρά θα βρει σύντομα την τηλεθέαση που της αξίζει. Επίσης, ο κόσμος δεν βλέπει στα σίριαλ μόνο στην τηλεόραση αλλά και σε πλατφόρμες, στο web, γιατί γίνονται τόσο πολλές και καλές δουλειές, οι οποίες προβάλλονται την ίδια ώρα, που και να θέλεις δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις όλες.

Τα τελευταία χρόνια σε απολαμβάνουμε σε εξαιρετικές και ιδιαίτερα προσεγμένες δουλειές που προβάλλονται στην τηλεόραση. Αισθάνεσαι ευτυχισμένη για αυτό;

Ναι, νιώθω πολύ τυχερή γιατί μέσα σε δύσκολα χρόνια, όπως τότε που ξεκίνησαν οι «Άγριες Μέλισσες» και «Το ποτάμι», η τηλεόραση δεν είχε πάρει ακόμα τα πάνω της. Ήμασταν σε μια φάση να κάνουμε σίριαλ βασισμένα σε ξένα πρότζεκτ και είδαμε ότι ο κόσμος περιμένει πως και πως την ελληνική μυθοπλασία και νιώθω ευτυχισμένη, περήφανη και τυχερή που είμαι σε καλές δουλειές. ο οφείλω και στον Γιάννη Καραγιάννη που με θέλει στις δουλειές του και θέλω και εγώ να είμαι. Νιώθω ευλογημένη που βρίσκομαι με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Μου αρέσουν οι ομάδες, να δημιουργούμε παρέες και πιστεύω ότι έτσι βγαίνει καλό αποτέλεσμα.