«Η Ελένη και η Τζένη είναι γυναίκες αρχηγοί»

«Νομίζω ότι με ελκύουν οι γυναίκες που είναι «Alpha female», που είναι οι αρχηγοί της αγέλης.»

Η Ελιάνα Χριστικοπούλου  μιλά στην εφημερίδα Reallife και στην Πολυξένη Καραμί8χα για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και τη ρευστή κατάσταση στα media.

[dfp_ads id=236982]

Τι αγαπήσατε στην Ελένη Μενεγάκη και τι στην Τζένη Μπαλατσινού; «Είναι πολύ διαφορετικές, έχουν όμως ένα κοινό. Είναι και οι δύο πολύ πιστές στον εαυτό τους και στο όραμα τους, δηλαδή καμία από τις δύο δεν προτίθεται να αλλάξει για να πει κάποιος κάτι καλύτερο για εκείνες ή για να κλείσουν στόματα ή οτιδήποτε. Αυτό το θαυμάζω. Είναι και οι δύο φοβερές επαγγελματίες, η καθεμιά στον τομέα της, η Ελένη στην τηλεόραση και η Τζένη κυρίως στα sites. η Τζένη είναι αεικίνητη, δεν κάθεται στιγμή. Νομίζω ότι με ελκύουν οι γυναίκες που είναι «Alpha female», που είναι οι αρχηγοί της αγέλης. Και είναι και οι δύο τέτοιο στιλ, αλλά πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.»

eliana

Η κατάσταση στο MEGA έχει σοκάρει τον κόσμο που εργάζεται στα Μέσα. Πως το βιώσατε; «Αυτό που ζουν οι άνθρωποι στο MEGA το έχω ζήσει ξανά και ξανά και για μένα είναι ένα deja vu. Έχω ζήσει ξανά επιχείρηση να καταρρέει ή να υπάρχουν ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα, γιατί ήμουν στις εκδόσεις Λυμπέρη που έκλεισαν. Θεωρώ ότι το MEGA έχει αφήσει πίσω του μια κληρονομιά που είναι πολύ βαριά και ακόμα και αν σταματήσει να λειτουργεί με το υπάρχον σχήμα, θα βρεθεί λύση. Με στενοχωρεί πολύ που μένει κόσμος χωρίς δουλειά. Μου αρέσει από την άλλη όταν αυτή η κατάσταση κινητοποιεί τον κόσμο να βρει διεξόδους. Έχω δει ανθρώπους που ήταν στις εκδόσεις για χρόνια και πιθανότατα να τους είχαν «καταπιεί» κιόλας, τώρα να θριαμβεύουν σε καινούρια Μέσα, με καινούριες ιδέες. Δημιουργείται μια γενιά με survivors.»