Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα σοκ… έπαθα έμφραγμα και με έσωσαν τελευταία στιγμή»

Ελένη Γερασιμίδου

"Τον Σεπτέμβρη θα κάνω και μια εξέταση ρουτίνας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά" ομολογεί η Ελένη Γερασιμίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη νέα παράσταση στο θέατρο που διατηρεί μαζί με τον σύζυγο της. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη δημιουργία του θεάτρου καθώς και την ζημιά που υπέστη το σπίτι της στην Παλλήνη το περασμένο καλοκαίρι.

Χάσατε ποτέ λεφτά επενδύοντας στο θέατρο;

Έχω αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες, ειδικά όταν ξεκινήσαμε το θέατρο «Από Κοινού», γιατί είχαμε λίγα χρήματα στην άκρη και επί 14 μήνες πληρώναμε ενοίκιο. Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν μας βοήθησε κανείς. Μόνο συνάδελφοι μας έδωσαν δανεικά, τα περισσότερα που μου έδωσαν ήταν 5.000 ευρώ και μέσα σε κάποιους μήνες, λόγω της τηλεόρασης, μπόρεσα και τα ξεπλήρωσα. Η τηλεόραση ήταν ο σωτήρας μας οικονομικά.

Περιουσία κάνατε όλα αυτά τα χρόνια;

Έκανα περιουσία, αλλά την τοποθέτησα όλη στο σπίτι μου, στην Παλλήνη, που πέρυσι τον Ιούνιο κάηκε το μισό. Ευτυχώς έμεινε το ημιυπόγειο και το ισόγειο, αλλά από τους άλλους δυο ορόφους έμειναν απλώς τα ντουβάρια. Χάθηκαν τα αρχεία, τα έπιπλά μας, τα ρούχα μας, τα πάντα.

Θα αποζημιωθείτε για το σπίτι;

Είμαστε ακόμη στα χαρτιά. Έχουν γίνει αυτά που πρέπει.

Φαντάζομαι ήταν μεγάλο σοκ για εσάς όλη αυτή η περιπέτεια…

Έπαθα σοκ, νόμιζα ότι είμαι γενναία, αλλά μετά από δυο μήνες έπαθα έμφραγμα και με έσωσαν τελευταία στιγμή. Τον Σεπτέμβρη θα κάνω και μια εξέταση ρουτίνας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.