Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Ελένη Φουρέιρα

"Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα" εξομολογείται η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η δημοφιλής pop star αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, και δε διστάζει να ποζάρει, επιδεικνύοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Μάλιστα, η ίδια ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για backstage στιγμές από την φωτογράφηση και τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue Greece, που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή 29/1.

Ελένη Φουρέιρα

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά» δηλώνει στο περιοδικό η Ελένη Φουρέιρα.