Ελένη Φουρέιρα: «O Alberto Botia δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες»

Ελένη Φουρέιρα

"Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media".

Και η Ισπανία φαίνεται να τη λατρεύει, μιας και της έδωσε το 12άρι στον τελικό. Μάλιστα, δίπλα της βρέθηκε και ο σύντροφός της, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Alberto Botía, ο οποίος τη στήριζε διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρει σχετικά στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα:

[dfp_ads id=236982]

«Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Alberto είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια “Για μας είσαι η νικήτρια”. Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο».

H Eurovision 2018 πέρασε στο παρελθόν. Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Φουρέιρα; «Δεν θα εμφανιστώ σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, αλλά θα κάνω πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο μου single με τίτλο “Καραμέλα” από την Panik, ένα δροσερό καλοκαιρινό και χορευτικό τραγούδι».

Διαβάστε όλα τα νέα για την Eurovision εδώ…