Ελένη Χατζίδου: «Συνεχίζουμε τις εξετάσεις, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον»

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου απαντά στα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε για την υγεία της κόρης της

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε να απαντήσει στα εκατοντάδες μηνύματα αγάπης που έλαβε στο Instagram και τα οποία αφορούσαν στην υγεία της κόρης της, Μελίτας.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Star παραβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην ειδική εκδήλωση για τα άτομα με αναπηρία, που διοργάνωσε ο Χάρης Ρώμας ως υποψήφιος δήμαρχοε Χαλανδρίου. Μαζί της είχε φυσικά την κόρη της Μελίτα αλλά και τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, ο οποίος μάλιστα έδωσε εκεί και μία μικρή ομιλία σχετικά με το θέμα.

Ωστόσο, νωρίτερα μέσα στη μέρα η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε stories από ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων, όπου η κόρη της υποβλήθηκε σε κάποιες ιατρικές εξετάσεις. Όπως ήταν φυσικό, οι ακόλουθοι της τραγουδίστριας ανταποκρίθηκαν άμεσα, στέλνοντας μηνύματα αγάπης και ρωτώντας νεότερα για την υγεία της μικρής.

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου ήρθε λίγο αργότερα, όταν έγραψε σε νέα της δημοσίευση το παρακάτω μήνυμα:

«Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Όταν όλα τελειώσουν, θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».

Ελένη Χατζίδου

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν ανέφερε κάτι για το θέμα στην εκπομπή της Δευτέρας.