Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Γιατί είναι πρόβλημα ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στη δουλειά;»

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μιλούν για το πρωινό του Star, τις εντυπώσεις και τα κακόβουλα σχόλια

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και την τηλεόραση, μιλά στη RealLife για πρώτη φορά μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν σε μία από κοινού συνέντευξη.

Οι παρουσιαστές του «Breakfast@Star» μοιράζονται με τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα τις έως τώρα εντυπώσεις τους από την τηλεόραση, ενώ απαντούν στο πώς είναι να συνυπάρχουν όλο το 24ωρο και στο πώς διαχειρίζονται τα κακόβουλα σχόλια.

Πώς είναι να είστε μαζί στο σπίτι και στη δουλειά;

Ελένη Χατζίδου: Όλοι πιστεύουν πως είμαστε συνέχεια μαζί, αλλά δεν είμαστε! Το πρωί πηγαίνουμε στη δουλειά με διαφορετικά αυτοκίνητα, γιατί ο Ετεοκλής πηγαίνει στην άλλη του δουλειά και εγώ επιστρέφω σπίτι με το παιδί. Βρισκόμαστε μαζί το Σαββατοκύριακο και κάνουμε πράγματα με το παιδί μας. Είναι, όμως, πολύ όμορφα, γιατί έχουμε έναν ακόμη κοινό στόχο, την εκπομπή. Το απολαμβάνουμε πραγματικά.

Ετεοκλής Παύλου: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα σε ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στη δουλειά. Εμείς τα συζητάμε όλα και δεν κρατάμε κάτι μέσα μας. Και 24 ώρες το 24ωρο να ήμασταν μαζί, πάλι το ίδιο θα κάναμε.

Φέτος αναλάβατε την εκπομπή «Breakfast@Star». Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας μέχρι τώρα;

Ε.Χ: Επικρατεί ενθουσιασμός, όπως και στην αρχή, απλώς όταν ξεκινήσαμε αισθανόμασταν και άγχος. Τώρα έχουν μπει όλα σε μια σειρά. Έχουμε καταλάβει κάποια πράγματα σχετικά με τη διαχείριση του αέρα και του τηλεοπτικού χρόνου. Υπάρχει, όμως, ενθουσιασμός, ο οποίος εύχομαι να μη φύγει ποτέ.

Είναι φανταστικό το γεγονός ότι κάθε μέρα ξυπνάμε και ανυπομονούμε να έρθουμε στη δουλειά. Θα σου πω κάτι που συμβαίνει τώρα τελευταία για να καταλάβεις… Όλο αυτό το διάστημα μας ταλαιπωρούν κάποιες ιώσεις και επειδή το λέμε στους δικούς μας ανθρώπους, μου στέλνουν μηνύματα στην εκπομπή και μου λένε: «Μας δουλεύεις; Μια χαρά είσαι». Δεν είναι ότι το προσπαθούμε, περνάμε κι εμείς καλά και μας βγαίνει, ξεχνάμε τα πάντα.

Ε.Π: Είμαι τόσο παθιασμένος με τη δουλειά μου, που είναι σαν κάθε ημέρα να κάνω μια επένδυση. Το έχω νιώσει τόσο δικό μου όλο αυτό, που κάθε πρωί σκέφτομαι τι παραπάνω μπορώ να κάνω. Πιστεύω πως, όταν περνάς εσύ καλά και το κάνεις δικό σου και με αγάπη, τότε και ο κόσμος το απολαμβάνει και περνάει καλά.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Ανταγωνιστικός χώρος η τηλεόραση. Σας απασχολούν τα κακόβουλα σχόλια;

Ε.Χ: Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο, εκτός από την οικογένειά μου. Έχω πάθει και ανοσία βέβαια. Ακούω μόνο τους ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά. Φροντίζω να έχω κάθε μέρα ανεβασμένη διάθεση και να μην επηρεάζομαι.

Ε.Π: Έπεσες στην περίπτωση (σ.σ. γελάει). Απέχουμε απ’ όλα αυτά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να δηλητηριάσω την ψυχή μου. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, άρα ποιο το νόημα να ασχοληθείς;