Έλενα Θωμοπούλου: Μια Ελληνίδα «επαναστάτρια» στο Netflix

Έλενα Θωμοπούλου

Η ηθοποιός Έλενα Θωμοπούλου επιλέχθηκε ανάμεσα σε δεκάδες υποψήφιες για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα υπερπαραγωγή.

Mια ελληνίδα στο Netflix. Η ηθοποιός Έλενα Θωμοπούλου, μεγάλωσε και γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Λονδίνο υποκριτική «London School of Dramatic Art”. Έχει συνεργαστεί ως μοντέλο με οίκους όπως ο Marc Jacobs και έχει διαφημίσει προϊόντα γνωστών brands όπως L’Oréal Paris και μεγάλων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων όπως Marbella Suites. Επίσης έχει συμμετάσχει από μεγάλες παραγωγές του Θεατρου Badminton μέχρι ελληνογαλλικές παραγωγές στο εξωτερικό.

Την νέα σαιζόν θα εμφανιστεί στην Ισπανική ταινία “Shakespeare Has Died” του βραβευμένου σκηνοθέτη στις Cannes Gustavo Letelier. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ισπανία και στην Ελλάδα. Η ίδια δηλώνει στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη: «Είμαι ευγνώμων που ένας βραβευμένος σκηνοθέτης, επέλεξε να με εμπιστευτεί σε μια ισπανόφωνη ταινία η οποία θα έχει διανομή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες».

Επίσης, η Έλενα Θωμοπούλου θα πρωταγωνιστήσει για δεύτερη φορά μαζί με τον Τεό Θεοδωρίδη και τον Κωστή Σαββιδάκη σε νέα ιστορική ταινία για την επέτειο των διακοσίων χρόνων της ελληνικής επανάστασης. Η ίδια δηλώνει: «Με την ευκαιρία της επετείου των διακοσίων χρόνων της ελληνικής επανάστασης του 1821, θα ενσαρκώσω μέσα από το ιστορικό πρόσωπο που υποδύομαι το ηρωικό πνεύμα των Ελληνίδων».

Επιπλέον, της έχει προταθεί να συμμετάσχει σε γνωστή τηλεοπτική σειρά του Netflix. Η Έλενα Θωμοπούλου λέει γι’ αυτό: «Η υποψηφιότητα μου για μια παραγωγή τέτοιου βεληνεκούς μέσα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, με γεμίζει αισιοδοξία να προσπαθήσω για το καλύτερο».