Έλενα Παπαρίζου: Η απάντηση της εταιρίας για τη διεξαγωγή συναυλίας την περίοδο των πλημμυρών

Έλενα Παπαρίζου

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Δήμο Λαρισαίων να δεσμεύει χρηματικά ποσά για live της τραγουδίστριας την ημέρα που ο θεσσαλικός κάμπος βίωνε τη φονική πλημμύρα.

Με μία επίσημη ανακοίνωση η εταιρία παραγωγής Galaxias Live, η οποία αναλαμβάνει τη διεξαγωγή των συναυλιών που παραχωρεί η Έλενα Παπαρίζου, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες ήθελαν τον Δήμο Λαρισαίων να δεσμεύει χρηματικά ποσά για τα live της τραγουδίστριας την ημέρα που ο θεσσαλικός κάμπος βίωνε τη φονική πλημμύρα λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Πιο αναλυτικά, δημοσιεύματα ανέφεραν πως στις 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησε η καταρρακτώδης νεροποντή στην περιοχή, συστάθηκε Διοικητικό Συμβούλιο από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Λάρισας, όπου και εγκρίθηκε ποσό για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο παζάρι της Λάρισας, ενώ προβλήθηκε και σχετικό έγγραφο.

Η ανακοίνωση της εταιρίας Galaxias Live επισημαίνει:

«Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live προς αποφυγή οποιαδήποτε παρερμηνείας ύστερα από ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Δήμος Λάρισας ενέκρινε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου την περίοδο που η Θεσσαλία δοκιμάζεται τόσο σκληρά και ζει ζοφερές καταστάσεις, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε εστάλη πρόταση για διεξαγωγή συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου αυτή την περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει βιβλική καταστροφή».