Έλενα Μαυρίδου: «Με τον Δημήτρη Λάλο μπορείς να πεις ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Έλενα Μαυρίδου

"Πολύ γρήγορα ήμασταν μαζί γιατί υπήρξε έρωτας και αγάπη. Είμαστε οκτώ χρόνια μαζί, η κόρη μας θα γίνει έξι χρονών" είπε Έλενα Μαυρίδου.

Η Έλενα Μαυρίδου έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για τη θεατρική συνεργασία της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Λάλο και αν αυτή έχει επηρεάσει καθόλου τη σχέση τους στο πέρασμα των χρόνων.

Πόσο εύκολο είναι να υπάρχει συνεργασία με το έτερον ήμισυ τόσο ως συνάδελφοι αλλά και ως σκηνοθέτη με ηθοποιό;

Είναι μια ερώτηση που δέχονται όλα τα ζευγάρια που συνεργάζονται. Είναι μεγάλη χαρά να δουλεύω μαζί με τον Δημήτρη. Το έχουμε κάνει άλλες δύο φορές, έχουμε και την «Άλκηστη» που ανεβαίνει στο δικό μου θέατρο, το «Θέατρο Χώρος». Πριν από χρόνια είχαμε παίξει μαζί στην Επίδαυρο στον «Ορέστη». Δεν είναι κάτι το οποίο είναι κανόνας στην επαγγελματική μας λειτουργία, δεν είμαστε σταθερά μαζί, παρόλα αυτά όσες φορές έχει γίνει, έχουμε δουλέψει πολύ καλά και η συνεργασία έχει λειτουργήσει εξαιρετικά. Έχει διπλές χαρές το ότι δουλεύουμε μαζί, είμαστε επαγγελματίες πολλά χρόνια και έχουμε δυνατό υλικό, οπότε η συνεργασία αυτή είναι δημιουργική και επίσης μας δίνει σε προσωπικό επίπεδο τη χαρά να μοιραζόμαστε κάποιες στιγμές στη δουλειά μας. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί μία περιοδεία και να απολαύσουμε την επιτυχία μας. Φέτος πήραμε και την κόρη μας στην περιοδεία, ήταν εξαιρετικό.

Ο καθένας έχει τον δικό του χώρο και τη δική του κατεύθυνση. Υπάρχει και ένας βαθμός ανεξαρτησίας γιατί με τον Δημήτρη δεν γνωριστήκαμε νέα παιδιά, στη φάση που σε ενδιαφέρει να είσαι ταυτόσημος με τον άλλο άνθρωπο. Γιατί εκεί επιβεβαιώνεται η σχέση. Γνωριστήκαμε έχοντας κάνει ο καθένας τη δική του πορεία και από ένα σημείο και μετά υπάρχει και το χιούμορ, η γνώση και η χαρά να σε ενδιαφέρει να μοιραστείς και κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις. Όποτε θέλουμε, δουλεύουμε μαζί και όποτε δεν θέλουμε δεν δουλεύουμε μαζί. Έχει μια ελευθερία και μία ωριμότητα η σχέση.

Με τον Δημήτρη γνωριστήκατε στην παράσταση «Ορέστης», ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ναι, γνωριστήκαμε στην Επίδαυρο στον «Ορέστη» και επειδή η γνωριμία μας έγινε σε επαγγελματικό πλαίσιο, υπήρξε μια αρχική εκτίμηση και ένας ενθουσιασμός ότι θα συνεργαστούμε μαζί και το ένα έφερε το άλλο. Δεν ξέρω πως ορίζουμε τον έρωτα με την πρώτη ματιά, ναι, μπορείς να το πεις. Δεν γνωριστήκαμε τυχαία στον δρόμο, αλλά στη δουλειά μας. Πολύ γρήγορα ήμασταν μαζί γιατί υπήρξε έρωτας και αγάπη. Είμαστε οκτώ χρόνια μαζί, η κόρη μας θα γίνει έξι χρονών.