Έλενα Μαστραγγελή: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι τα πάντα για μένα»

Έλενα Μαστραγγελή

"Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ" ομολογεί η σύντροφος του παρουσιαστή, Έλενα Μαστραγγελή.

Νικητής μοιάζει να βγαίνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας και η Ελενα Μαστραγγελή μίλησε για αυτήν στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Ο αγαπημένος παρουσιαστής βρέθηκε στην εντατική µε λοίμωξη του αναπνευστικού και η σύντροφός του ήταν συνεχώς στο πλευρό του από την πρώτη στιγµή.

Ειδικότερα, η Ελενα Μαστραγγελή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Ανδρέας ξύπνησε την Τετάρτη από την καταστολή και είναι πολύ καλά. Πέρασε λοίµωξη του αναπνευστικού και θα µείνει προληπτικά περίπου τρεις µέρες στην εντατική. Ήταν άρρωστος. Ήταν πολύ δύσκολη η αναπνοή του και φώναξα το ΕΚΑΒ. Τον πήγαµε στο νοσοκοµείο, όπου τον έβαλαν κατευθείαν στην εντατική».

«Για µένα ο Ανδρέας είναι τα πάντα, είναι ο σύντροφός µου, τον αγαπώ» υπογραμμίζει η σύντροφος του αγαπημένου παρουσιαστή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος απείχε τις τελευταίες ηµέρες από τις επαγγελµατικές του υποχρεώσεις και από την εκποµπή Super Κατερίνα στον στον Alpha.

Η σύντροφος ζωής του παρουσιαστή, Ελενα Μαστραγγελή έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι και έχει κάνει σπουδές στην Ιχθυολογία. Γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Αιγάλεω, έχει µια κόρη και εργάζεται σε εταιρεία µεταφορών. Οι δυο τους είναι πολύ καλά µαζί και µάλιστα συζούν στην Κηφισιά. Τέλος, φαίνεται πως δεν κρύβουν τη σχέση τους, καθώς η Ελενα Μαστραγγελή συχνά αναρτά κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασµό στο Facebook.