Έλενα Κρεμλίδου: «Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά»

Έλενα Κρεμλίδου

"Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας" τονίζει, μέσα σε όλα, η Έλενα Κρεμλίδου.

Μέσα από τα social media θέλησε η Έλενα Κρεμλίδου να μοιραστεί την χαρά με τους διαδικτυακούς της φίλους για την υπόθεση προρνογραφικού υλικού που δημοσιεύθηκε στο πρόσφατο παρελθόν. Και αυτός μιας και ο άνδρας που την εκβίαζε κρίθηκε πλέον ένοχος.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή Youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση την οποία και δημοσίευσε στην ιστορία της. «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού».

«Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του» καταλήγει η Έλενα Κρεμλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.