Έλενα Χριστοπούλου: «Βγάζουν ψέματα κι είναι επαγγελματίες σε αυτό»

Έλενα Χριστοπούλου

"Της έστειλα ένα μήνυμα και την ρώτησα αν όντως δεν μιλάμε! Έχουν γραφτεί κι ακουστεί πράγματα που με έχουν πληγώσει πολύ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι" ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Στο OK! και στον Νίκο Γεωργιάδη παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Χριστοπούλου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για σχόλια που έχουν ακουστεί για την ίδια και την έχουν ενοχλήσει.

Και για εσένα Έλενα έχουν πει πολλά.

Τα πιο πολλά που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν. Από την μια με ενοχλεί να ακούω ότι δεν μου επιτρέπεται να φύγω στο εξωτερικό ή ότι δεν μιλάω με την Ηλιάκη… Της έστειλα ένα μήνυμα και την ρώτησα αν όντως δεν μιλάμε! Έχουν γραφτεί κι ακουστεί πράγματα που με έχουν πληγώσει πολύ αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, θέλω να έχω την ηρεμία μου. Θεωρώ ότι όσοι βγάζουν ψέματα είναι επαγγελματίες σε αυτό και θα το κάνουν και σε άλλους, όχι μόνο σε εμένα. Ξέρετε εσείς ποιοι είναι αυτοί. Έχω διαβάσει και για την Ηλιάνα ότι όταν γελάει έχει κάτι μεγάλα δόντια σαν να θέλει να σε καταπιεί. Όταν θες να μειώσεις έτσι ένα κορίτσι τι να πω… ασχολούμαστε με το τίποτα. Και υπάρχουν θέματα πραγματικά σοβαρά όπως της Σοφίας Μπεκατώρου που πρέπει να μας απασχολούν, όχι το ποιος πήγε διακοπές στο Ντουμπάι.