Έλενα Ασημακοπούλου: «Δεν ξέρω αν η συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού ήταν το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό μου βήμα»

Έλενα Ασημακοπούλου

"Δεν θέλω να υποκρίνομαι στη ζωή μου" τονίζει, παράλληλα, η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την συμμετοχή στην κωμική σειρά «Στα σύνορα» του STAR. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε τηλεοπτικά με τη Ναταλία Γερμανού και τις προτάσεις που δέχθηκε αργότερα για παρουσίαση εκπομπής.

Έχει βρεθεί μπροστά στην κάμερα όχι μόνο ως ηθοποιός. Το 2015 ανήκες στην τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή NaMaSte.

Ναι, αλλά μέσα από την υποκριτική εκφράζομαι πιο ελεύθερα, γιατί μπαίνω σε έναν ρόλο και υποδύομαι κάτι άλλο. Στην τηλεόραση, και ειδικά όταν είσαι σε ένα live πρόγραμμα, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να μπορείς να υποστηρίζεις απόλυτα αυτό που καλείσαι να κάνεις. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πιο επιτυχημένο επαγγελματικό βήμα που έχω κάνει. Ήταν δύσκολο.

«Στη συνεργασία μου με τη Ναταλία Γερμανού δεν ήμουν η μόνη που δεν πέρασε καλά και δεν είχε να κάνει προσωπικά με τη Ναταλία. Όλοι πιεστήκαμε εκείνη τη χρονιά» είχε δηλώσει επίσης η καλλονή ηθοποιός, εντός της ίδιας εβδομάδας, στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα

Σου έχουν προτείνει να αναλάβεις την παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής;

Μου είχε προταθεί να παρουσιάζω ένα ριάλιτι που τελικά δεν βγήκε στον αέρα ποτέ. Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα ήμουν καλή. Θα μου ήταν πιο εύκολο να κάνω μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, το live με φοβίζει. Μπορεί να εκφράσεις μια άποψη αλλιώς από ό,τι την έχεις στο μυαλό σου και να παρεξηγηθείς. Μετά ακολουθεί η αναπαραγωγή και η ανθρωποφαγία. Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση αλλά και στα social media που πιάνονται από μία σου λέξη και κάνουν την τρίχα τριχιά.

Πάντως δεν θυμάμαι να έχεις γίνει στόχος τέτοιων επιθέσεων.

Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα πως έχω λάβει κακεντρεχή σχόλια από τον κόσμο. Έχω δεχθεί πολλή αγάπη και στήριξη, ειδικά όσον αφορά το μαγαζί. Ο κόσμος καταλαβαίνει τον κόπο μου, τη δουλειά μου, το έχουν αγκαλιάσει πολύ το εγχείρημα μου αυτό. Καταλαβαίνουν αυτό που είμαι, δεν θέλω να υποκρίνομαι στη ζωή μου.