Έλενα Ακρίτα: «Με τον Γιώργο Κιμούλη φίλη δεν με λες…»

Έλενα Ακρίτα

Η δημοσιογράφος παίρνει θέση σχετικά με τα σχόλια για τον Γιώργο Κιμούλη ο οποίος θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πληροφορίες που δημοσιεύονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή αναφέρουν πως ο Γιώργος Κιμούλης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο ίδιος ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει και τα social media έχουν πάρει φωτιά. Η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα γράφει:

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Γιώργο Κιμούλη φίλη δεν με λες. Μια φορά συνεργαστήκαμε στο θεατρο και κάναμε να μιλήσουμε 10 χρόνια. Όμως, τώρα που θα αναλάβει το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διαβάζω τα τέρατα. Για πάμε άλλη μια, λοιπόν – για όσους από το 1985 ζουν στην Ελλάδα κι όχι στον πλανήτη Κρύπτον: Ο Γιώργος Κιμούλης δεν περίμενε το όποιο ίδρυμα για να καταξιωθεί. Και πριν τον ήξερε η μανούλα του. Από τα 30 του χρόνια γεμίζει θέατρα και τα γεμίζει μόνος του. Ως ηθοποιός, ως σκηνοθέτης, ως διασκευαστής, ως τα πάντα – μόνο σκούπα που δε βάζει.
Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με την παραγωγή και διαθέτει διοικητικά προσόντα. Γενικώς ΚΑΙ αγαπάει την τέχνη ΚΑΙ έχει τις ικανότητες να διαχειριστεί το management.
Τέλος, εγωπουδενείμαιφίλητουλεμε, ρίχνω μια τρελή ιδέα. Μήπως να του επιτρέψουμε πρώτα να αναλάβει και μετά να τον κρίνουμε; ‘Η καλύτερα να τον θάψουμε εκ των προτέρων για να προλάβουμε και το σούπερ μάρκετ ανοιχτό; #kimoulis_who?»