Έλενα Ακρίτα για Κώστα Καζάκο: «Την άκυρη κι ανόητη δήλωση…»

Η Έλενα Ακρίτα μιλά για τις πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Καζάκου σχετικά με τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν.

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καζάκος μίλησε στο Happy Day και τα λόγια του για τους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν προκάλεσαν αίσθηση: «Ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία»!

«Αυτό που κάνουν οι νέοι που φεύγουν από την Ελλάδα είναι προδοσία»!
[dfp_ads id=236982]

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Έλενα Ακρίτα εξέφρασε την αντίθεση της στα σχόλια που ακούγονται για τον ηθοποιό, τονίζοντας πως δηλώσεις ανόητες θα έπρεπε να αντικρούονται με επιχειρήματα χωρίς να αποδομούνται οι εκφραστές τους.

«Άλλο «διαφωνώ με τον Καζάκο» κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ. Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα ‘χει τετρακόσια. Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία. Όμως. Μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της. Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων. Την άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούσουμε με επιχειρήματα. Δεν απαντάμε «ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη».»