Έκτορας Μποτρίνι: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου «καταστραφήκαμε»…»

Έκτορας Μποτρίνι

Τι λέει για την τηλεοπτική συνεργασία που είχαν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον πατέρα του, αλλά και τα στοιχεία που έχει κρατήσει από αυτόν.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ απόλυτος στην κουζίνα και αυτός. Δεν έκανε εκπτώσεις σε τίποτα. Ούτε στην ποιότητα, ακόμα και στην ποσότητα μπορώ να σου πω, αλλά ήταν τελειομανής. Εγώ στα όσα χρόνια δουλέψαμε μαζί δεν τον έπιασα ποτέ αδιάβαστο. Μου έκανε συνέχεια παρατηρήσεις. Μέχρι πριν από δύο χρόνια που πέθανε, ήταν όλο παρατηρήσεις. Αλλά ήταν δίκαιος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν μάθημα αυτό. Έμαθα πολλά πράγματα από τον πατέρα μου. Ήταν ένας άνθρωπος που με στήριξε από την πρώτη στιγμή στη δουλειά μου τη μαγειρική και σε ό,τι έκανα. Ότι και να έκανα, ο πατέρας μου ήταν εκεί.

[dfp_ads id=236982]

Ήταν κατά πρώτον αυστηρός κριτής με τον εαυτό του. Άνθρωπος που είναι αυστηρός κριτής με τον εαυτό του, φαντάσου με τους άλλους.»

Ο Έκτορας Μποτρίνι αναφέρθηκε ακόμα στις αρκετές προτάσεις που είχε για να είναι μόνιμος μάγειρας σε κάποια εκπομπή, αλλά και γιατί τις έχει απορρίψει…«Αυτό που κάνω θέλω να μου αρέσει κιόλας. Ο Εφιάλτης στην Κουζίνα θέλω να μου αρέσει κιόλας, γιατί πήγαινες μέσα σε ένα εστιατόριο, έβλεπες τα λάθη και προσπαθούσες σύμφωνα με αυτά που ξέρεις να βοηθήσεις το εστιατόριο. Αυτό που γίνεται τώρα στο Hell’s Kitchen είναι η δουλειά μου.»

Για τη συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο chef ανέφερε:

«Με τον Γρηγόρη «καταστραφήκαμε». Φάγαμε όλη την Αθήνα. Ευτυχώς που κι εγώ έκοψα την παρέα -για λίγο βέβαια- και έχασα κι εγώ κάποια κιλά, αλλιώς καταστροφή. Με τον Γρηγόρη γίναμε πολύ φίλοι μέσα από αυτό. Είμαστε νομίζω πολύ κοντά με τον Γρηγόρη. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να τον γνωρίζεις για να καταλάβεις τι είναι. Ο Γρηγόρης είναι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού του και των φίλων του. Καλοπροαίρετα πάντα».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!