Έκτορας Μποτρίνι: «Μπορεί και να έχω… παντρευτεί»

Έκτορας Μποτρίν8ι

Τι λέει ο Έκτορας Μποτρίνι για το Hell's Kitchen, τον ανταγωνισμό και την προσωπική του ζωή;

Ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στην Σπυριδούλα Τριάντου και στην Secret και δηλώνει πως η τηλεθέαση δεν τον αγχώνει. Ξέρει τι κάνει , θέλει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του και γνώριζε εξαρχής πως ήδη υπήρχαν προγράμματα στην τηλεόραση που είχε ταυτιστεί μαζί τους το κοινό, όταν βγήκε το Hell’s Kitchen.

[dfp_ads id=236982]

«Τα νούμερα στην αρχή ήταν χλιαρά, τώρα είμαστε πολύ πάνω. Ξεκινήσαμε στο τελείωμα της σεζόν με ένα Survivor και ένα MasterChef που είχαν το κοινό τους και τον τελευταίο καιρό έχουν ανέβει τα νούμερα τηλεθέασης. Σίγουρα αν είχε ξεκινήσει από την αρχή θα είχε πολύ καλύτερα νούμερα» λέει ο πολυβραβευμένος σεφ.

Στον έρωτα δεν είναι αυστηρός, αντίθετα, δεν τον ενοχλεί καθόλου αν η γυναίκα δεν μαγειρεύει, ενώ η σύντροφος του τον κρίνει συχνά. «Είμαι νορμάλ άνθρωπος, δεν βρίζω και πάντα υπάρχει κριτική. Οι πιο σκληροί κριτές είναι αυτοί που είναι δίπλα σου και σε αγαπάνε. Όσο για τη μαγειρική, ναι, μου μαγειρεύει, αλλά δεν με αφορά πολύ αυτό. Η γυναίκα είναι για άλλα πράγματα…»

Θα φάμε κουφέτα από τον Έκτορα Μποτρίνι; Ο ίδιος αφήνει ένα μυστήριο γύρω από την προσωπική του ζωή. «Μπορεί και να έχουμε φάει και να μην το ξέρετε… θα βγάλουμε τα μυστικά μας στη φόρα;» λέει χαριτολογώντας.