Έξαλλη η Βασιλική Μιλλούση που δεν είδαμε ποτέ τον Λευτέρη Πετρούνια

Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά δεν την είδαμε ποτέ!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση στους κρίκους, στους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων, συγκεντρώνοντας 15,333 βαθμούς. Αυτή η επίδοση τον φέρνει στην 1η θέση. Μάλιστα, ο έλληνας “άρχοντας των κρίκων” έστειλε φιλιά στην κάμερα με αποδέκτη την οικογένειά του. Ωστόσο, αυτή την προσπάθειά του δεν την είδαμε ποτέ στην τηλεόραση!

Σύμφωνα με το ertnews.gr, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Προφανώς, θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!

Η Βασιλική Μιλλούση, η οποία παρακολουθούσε και περίμενε πώς και πώς να δει την προσπάθεια του αγαπημένου της, αρκετά εκνευρισμένη, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Εδώ λοιπόν, ναι, σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν» είπε η Βασιλική Μιλλούση.