«Έκανα αίτηση διαζυγίου για φορολογικούς λόγους! Αυτά τα ζώα που μας κυβερνάνε…»

Όμηρος Ευστρατιάδης

«Η άλλη, η Κουντουρά, που πήγε κι έγινε αριστερή για να μη χάσει το Υπουργείο της…»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Όμηρος Ευστρατιάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε κάνει αίτηση διαζυγίου για φορολογικούς λόγους.

Σας ενόχλησαν οι φήμες που ήθελαν να είστε σε διάσταση με τη σύζυγό σας;

Με τη γυναίκα μου, την Πόπη, τα πάμε πολύ καλά, ποια διάσταση; Είναι ηλίθιο το κράτος, γιατί είχα κάποια περιουσία που είχα μεταβιβάσει από το 1999 στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ξαφνικά ακούω ότι επειδή δε βρήκαν να πάρουν από μένα, αυτά τα ζώα που κυβερνάνε, θα τα πάρουν από εκείνη.

Τότε τρομοκρατήθηκα και πήγα κι έκανα αίτηση διαζυγίου, να χωρίσω, να μην τα πάρουν από τη γυναίκα μου. Τώρα το κατάργησαν αυτό, θα γίνονται ξεχωριστά οι δηλώσεις στην εφορία, γιατί αναγκάσανε να γεμίσουν αιτήσεις διαζυγίων τα δικαστήρια, με τους ηλίθιους νόμους που έχουν. Καλά θα κάνει ο κόσμος να μην πατήσει κανένας τους να ψηφίσει, να βρουν άδειες κάλπες.

Ντροπή για τη χώρα να έχει αυτούς τους ανθρώπους να κυβερνάνε. Η άλλη, η Κουντουρά, που πήγε κι έγινε αριστερή για να μη χάσει το Υπουργείο της, που τώρα πήγε με το ΣΥΡΙΖΑ. Κατέβηκε κι ο Αλέξης Γεωργούλης με το ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτής. Τι να κάνει αυτός ο άνθρωπος εκεί; Τι μπορεί να προσφέρει;

Όμηρος Ευστρατιάδης

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!