«Εισβάλει» στα Καλύτερά μας χρόνια για να υποδυθεί τον πατέρα του

Τα καλύτερά μας χρόνια

"Θα είμαι στην σειρά από 10 έως 15 επεισόδια. Έχω συζητήσει πολύ για τον ρόλο με τον σεναριογράφο Νίκο Απειρανθίτη που έχει εντάξει πολλά στοιχεία της προσωπικότητας του πατέρα μου στη σειρά."

Για πρώτη φορά θα δούμε ηθοποιό να υποδύεται τον πραγματικό του πατέρα κι αυτός είναι ο Νίκος Καραγιώργης που θα ενταχθεί στην σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια.

Ο Νίκος Καραγιώργης δήλωσε στο 7 Μέρες Tv: «Συμμετέχω στην σειρά υποδυόμενος τον πατέρα μου Κώστα Καραγιώργη. Είχα την τύχη, πριν φύγει από την ζωή, να συνεργαστώ τόσο στο θέατρο όσο και σε τηλεοπτικές παραγωγές, ωστόσο τώρα με έναν μεταφυσικό, θα έλεγα τρόπο, τον ενσαρκώνω με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον «Άγνωστο Πόλεμο», όπου υποδυόταν τον λοχαγό Έκτορα Ψάχου. Το σίριαλ του Νίκου Φώσκολου, σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, προβαλλόταν στη λεγόμενη τότε ΕΙΡΤ από το 1970 έως το 1974. Ήταν η δεύτερη σειρά που έπαιξε ο πατέρας μου, μετά το «13ο Ανακριτικό Γραφείο», του Νίκου Φώσκολου. Αυτός ο ήρωας τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό. Έμεινε στην μνήμη του κόσμου ως ο θρυλικός Ψάχος. Ο ρόλος που παίζω είναι κυριολεκτικά από τον ουρανό.

Ναι! Ήταν ένας υπέροχος πατέρας και φίλος. Θυμάμαι πως μίλαγε, πως συμπεριφερόταν, πως θύμωνε, πως χαιρόταν. Κατά κάποιον τρόπο είναι σαν να ξαναγυρίζει στην ζωή.

Ήμουν 10 ετών όταν ο πατέρας μου πρωταγωνιστούσε στον Άγνωστο Πόλεμο. Τον βοηθούσα να μάθει τα λόγια του. Την ίδια ακριβώς διαδικασία κάνω τώρα με τα παιδιά μου, τον γιο μου Κώστα και την κόρη μου Στέλλα, η οποία επίσης θέλει να γίνει ηθοποιός. Εκείνοι κρατούν πια τα δικά μου λόγια.

Θα είμαι στην σειρά από 10 έως 15 επεισόδια. Έχω συζητήσει πολύ για τον ρόλο με τον σεναριογράφο Νίκο Απειρανθίτη που έχει εντάξει πολλά στοιχεία της προσωπικότητας του πατέρα μου στη σειρά.»