Ειρήνη Στεριανού: «Δεν μου δίνονται ευκαιρίες στην υποκριτική κι ας έχω πολλούς followers στο Instaram»

Ειρήνη Στεριανού
Φωτογράφιση από την παράσταση Guilty Choices

"Μόνο ο Ανδρέας Γεωργίου δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που έχουν πέραση στα social media" τονίζει η Ειρήνη Στεριανού.

Με αφορμή την συμμετοχή στη νέα παράσταση του Πολυχώρου Vault, το «Moral Rules» που ακολουθεί το «Guilty Choices», η Ειρήνη Στεριανού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Μάλιστα, το εκρηκτικό μοντέλο δεν έκρυψε πως αντιμετώπισε απαξιωτικά σχόλια για την απόφαση να εμπλακεί με τον χώρο της υποκριτικής ενώ αναφέρθηκε και στις πόρτες που… δεν ανοίγουν λόγω followers!

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Στεριανού παραδέχθηκε πως «έχω ακούσει απαξιωτικά σχόλια για την προσπάθεια που κάνω ως ηθοποιός. Όχι μόνο για μένα και για άλλα παιδιά που έχουν βγει από ριάλιτι και επιχειρούν κάτι αντίστοιχο. Δεν ισχύει όμως ότι παίρνουμε τους ρόλους από τους ηθοποιούς. Αν ήταν έτσι, θα με έβλεπες και στην τηλεόραση σήμερα. Δεν ισχύει ούτε αυτό που ανακοίνωσαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ότι στα κάστινγκ επιλέγουν τους ηθοποιούς με βάση τους followers».

«Αν ίσχυε αυτό πάλι, θα με έβλεπες και στην τηλεόραση. Εγώ ασχολούμαι μόνο με το θέατρο αυτή την στιγμή, στην τηλεόραση παλεύω να μπω, αλλά δεν υπάρχει ούτε μια οντισιόν για να πάει κάποιος. Θα ήθελα να μου δινόταν η ευκαιρία. Δεν μου έχει δοθεί όμως κι ας έχω πολλούς followers στο Instaram».

«Από τους ανθρώπους της τηλεόρασης μόνο ο Ανδρέας Γεωργίου δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που έχουν βγει από ριάλιτι ή έχουν πέραση στα social media, και καλά κάνει. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που βγήκε από ριάλιτι δεν μπορεί να είναι ταλαντούχος ούτε ότι δεν δουλεύει» υπογραμμίζει, ακόμα, η Ειρήνη Στεριανού στη νέα της συνέντευξη.