Ειρήνη Παπαδοπούλου: Το εντυπωσιακό δώρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της για τη γιορτή της

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Δείτε τη φωτογραφία...

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν σταματούν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους! Το ζευγάρι πέρασε μαζί την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι του στα νότια προάστια και έτσι είχε την ευκαιρία να χαρεί ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Χθες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε την ονομαστική της γιορτή και ο αγαπημένος της της έκανε ένα εντυπωσιακό δώρο. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια ευχαρίστησε όλους εκείνους που τους ευχήθηκαν ενώ πόζαρε έχοντας πίσω της πολλά κόκκινα μπαλόνια και κρατώντας ένα μεγάλο κουτί με κατακόκκινα τριαντάφυλλα.

«Το ευχαριστώ είναι λίγο για την φετινή μου ονομαστική γιορτή. Σας ευχαριστώ δυνατά μέσα από την καρδιά μου,που ξεχείλισε από αγάπη κ ευτυχία από τα τόσα μηνύματα, αλλά και αυτούς που βρήκαν τον τρόπο να έρθουν κοντά κ να τα κάνουν μοναδικά,σε μια δύσκολη περίοδο… Είμαι ευγνώμων και δε θα μπορούσα να είμαι κάτι λιγότερο όσο έχω υγεία και αγάπη», σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή: Tlife.gr