Ειρήνη Κολιδά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπήκε στο φετινό Survivor! «Είχαν γίνει συζητήσεις, αλλά…»

Ειρήνη Κολιδά

Με ποιους παίκτες μιλάει ακόμα και τι λέει για τον Πάνο Αργιανίδη;

Στο ένθετο “Page 2” της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποκάλυψε γιατί δεν την είδαμε στο φετινό Survivor.

Φοβήθηκες ότι θα σε ξεχάσουν όταν βγήκε το επόμενο «Survivor»;

Δεν έχω τέτοιες φοβίες. Ούτε με απασχόλησε αν θα με θυμούνται από το «Survivor». Δεν είμαι η Ειρήνη από το «Survivor». Είμαι η Ειρήνη Κολιδά. Ναι μεν ο κόσμος με αγάπησε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά έχω να δώσω κι άλλα πράγματα. Αυτό που κάνω τώρα είναι κάτι καινούριο και διαφορετικό.

Είχε ακουστεί ότι θα συμμετείχες στο φετινό «Survivor». Γιατί δεν ήσουν τελικά;

Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για να συμμετέχω στο φετινό «Survivor», αλλά ποτέ δεν έγινε επίσημη πρόταση. Αλλά και να γινόταν, δεν θα μπορούσα να λάβω μέρος, γιατί ακόμα ταλαιπωρούμαι από τον τραυματισμό μου. Έχω ευαισθησία στα πλευρά κι επιπλέον έχω τρεις κήλες στον αυχένα που δεν μου επιτρέπουν, όχι μόνο να συμμετέχω σε ένα παιχνίδι όπως το «Survivor», αλλά ούτε καν να κάνω αερόβια άσκηση.

Νικητής του φετινού «Survivor» αναδείχτηκε ο Ηλίας Γκότσης. Το περίμενες;

Πιστεύω ότι και ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα άξιζαν να κερδίσουν, γιατί ήταν πολύ δυνατοί παίκτες. Βέβαια, αυτό που λέω είναι από κάποια αποσπάσματα που είδα στο YouTube. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση και δεν παρακολούθησα το φετινό «Survivor».

Εκανες φίλους μέσα από το παιχνίδι;

Με κάποια από τα παιδιά που γνώρισα στον Αγιο Δομίνικο, όπως η Σάρα Εσκενάζυ, ο Μάριος Πρίαμος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Λάμπρος Χούτος, ο Μπo και η Σόφη Πασχάλη, μιλάμε ακόμα και τώρα. Μάλιστα, αρκετά παιδιά μού έστειλαν μήνυμα για να μου ευχηθούν καλή επιτυχία.

Με τον Πάνο Αργιανίδη εξακολουθείτε να μιλάτε;

Ναι, μην διαβάζεις αυτά που γράφονται. Δεν παρεξηγηθήκαμε ποτέ με τον Πάνο.

Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία του «Survivor»;

Μοναδική και μαγική. Μοναδική γιατί δεν σου συμβαίνει συχνά να είσαι σε ένα πρωτόγονο περιβάλλον με άγνωστους ανθρώπους, και μάλιστα σε συνθήκες πείνας και ψυχολογικής πίεσης. Και μαγική γιατί μου αρέσει η απλή ζωή. Θα μπορούσα άνετα να ζω για πάντα σε ένα χωριό στον Αγιο Δομίνικο. Ισως να ήμουν και πιο ευτυχισμένη απ’ ό,τι είμαι τώρα. Για να καταλάβεις, διακοπές πηγαίνω σε ένα καταφύγιο στην Πίνδο που δεν έχει ούτε ρεύμα ούτε νερό, κοιμάμαι σε sleeping bag και κάνω μπάνιο στο ποτάμι. Για μένα αυτές είναι οι πραγματικές διακοπές.

Την πρώτη χρονιά είπα «θα το κάνω για τρεις μέρες». Τελικά, ακύρωσα ό,τι άλλο είχα κανονίσει κι έμεινα στο βουνό δεκαπέντε μέρες με θερμοκρασία που το βράδυ έπεφτε στους 5 βαθμούς. Ολο τον χρόνο πλέον περιμένω αυτές τις διακοπές. Μένω είκοσι μέρες και όταν είναι να γυρίσω στην Αθήνα λέω: «Θεέ μου, γιατί πρέπει να φύγω;». Μου αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής, τον έχει αγαπήσει πολύ και ο γιος μου, ο οποίος είναι τώρα πέντε ετών και περιμένει πώς και πώς πότε θα έρθει η ώρα να πάμε στην Πίνδο. Πίστεψέ με, θα μπορούσα άνετα να ζω χωρίς κινητό τηλέφωνο και τηλεόραση.

Υπάρχουν στιγμές που νοσταλγώ την εποχή που είχαμε μόνο το σταθερό τηλέφωνο και φεύγαμε από το σπίτι χωρίς να έχουμε καμία έννοια. Εχουμε ξεχάσει την ελευθερία του προσωπικού μας χρόνου. Οσο για την τηλεόραση, όπως σου είπα και προηγουμένως, δεν παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια. Εχει τύχει να με καλέσουν σε μια εκπομπή με κάποιους νεότερους ηθοποιούς που δεν γνώριζα. Για να καταλάβεις, από σίριαλ μέχρι το «Αγγιγμα ψυχής» έχω δει. Προτιμώ τις ώρες που θα καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση να τις περνάω κοντά στη φύση κάνοντας σπορ ή ηρεμώντας. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η ιδέα για το Outer Peace Project που κάνουμε με την Ειρήνη Γολικίδου, όπου γυμνάζουμε τον κόσμο στη φύση, στο πάρκο, στο βουνό και στη θάλασσα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!