Ειρήνη Καραγιώργη: «Όταν έφτασε στο σημείο να κάνει βανδαλισμούς, τότε ασχολήθηκε η αστυνομία»

Ειρήνη Καραγιώργη

"Ο λόγος που βγήκα δημόσια, δεν ήταν για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά μου, ούτε για να κερδίσω σημασία" είπε η Ειρήνη Καραγιώργη.

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε συνέντευξη η Ειρήνη Καραγιώργη, που την γνωρίσαμε ευρύτερα από την συμμετοχή της στις 8 Λέξεις. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε και για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν από συγγενή της αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να τα δημοσιεύσει.

Είχες δημοσιεύσει κάποια απειλητικά μηνύματα, που είχες λάβει από συγγενικό σου πρόσωπο. Θέλεις να μου μιλήσεις γι’ αυτό; Ποια ήταν η αφορμή; Πήγες στην αστυνομία; Έχει σταματήσει να σε ενοχλεί;

Ο λόγος που βγήκα δημόσια, δεν ήταν για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά μου, ούτε για να κερδίσω σημασία. Η πρόθεσή μου ήταν να περάσω το μήνυμα σ’ αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτά, ότι είμαι εδώ και θα σας πολεμήσω με όλα μου τα όπλα και επίσης να προτρέψω άλλους ανθρώπους που βιώνουν οποιασδήποτε μορφής βία να βγουν να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια. Έχω πάει στην αστυνομία και δυστυχώς, για’ ακόμη μια φορά, δεν μου δόθηκε η απαραίτητη προσοχή. Όταν έφτασε στο σημείο να κάνει βανδαλισμούς, τότε αποφάσισαν να ασχοληθούν. Του προσάψανε κατηγορίες και ευτυχώς σταμάτησε.