«Είναι ψέμα το ότι “ξέχασα” να δηλώσω 700.000 ευρώ! Μου έβαλαν πρόστιμο 1.5 εκατ.»

«Έχω κινηθεί νομικά κατά του ΣΔΟΕ. Ας έρθουν να με βάλουν φυλακή…».

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε ο Νίκος Χορταρέας, ο οποίος χαρακτήρισε “συκοφαντίες” το ότι “ξέχασε” να δηλώσει 700.000 ευρώ στην εφορία.

xortareas

Και το 2014 σε κατηγόρησαν ότι “ξέχασες” να δηλώσεις 700.000 ευρώ.

Επίσης συκοφαντίες. Αυτές τις υποθέσεις τις φουσκώνουν οι δημοσιογράφοι για να μου κλέψουν τη δόξα. Τη μία φορά έγραψαν ότι μου κατέσχεσαν ένα σκάφος που είχα 14 μέτρων. Ψέματα, το σκάφος μου είναι 17 μέτρα. Με το ζόρι να μου φάνε τρία ολόκληρα μέτρα. Μετά αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη Ferrari μου, γράφοντας ότι είχε κόκκινα καθίσματα. Πάλι ψέματα. Μπεζ καθίσματα είχε και δεν είναι πια στην κατοχή μου. Τώρα οδηγώ ένα Mercedes cabrio. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι αλλά θα στο πω ξανά. Πουλάει η μούρη αγάπη μου. Γι’ αυτό όλοι ασχολούνται μαζί μου. Πάω στα περίπτερα και μετράω τα περιοδικά και τις εφημερίδες που δείχνουν τη μούρη μου. Ξέρεις πόσα έχω μετρήσει μέχρι στιγμής; Πάνω από σαράντα δύο θέματα με τη φωτογραφία μου.

Ισχύει όμως ότι βρήκαν 700.000 ευρώ στους λογαριασμούς σου;

Ναι, πράγματι. Κανείς δεν είπε βέβαια ότι τα 700.000 ευρώ που βρήκαν ήταν από το 2004 μέχρι το 2015. Δηλαδή έντεκα ολόκληρα χρόνια δουλειάς. Αν τα υπολογίσει κάποιος βγαίνουν 4.000 ευρώ το μήνα. Είναι μεγάλο αυτό το ποσό για έναν άνθρωπο που δουλεύει 16 ώρες τη μέρα και είναι το καλύτερο μέντιουμ της Ελλάδας;

Σου επέβαλαν κάποιο πρόστιμο;

Ναι, μου έβαλαν να πληρώσω πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχω πληρώσει μέχρι στιγμής ούτε ένα ευρώ. Αντιθέτως έχω κινηθεί νομικά κατά του ΣΔΟΕ. Ας έρθουν να με βάλουν φυλακή.