«Είναι μορφωμένη η Ελένη Μενεγάκη»;

Ελένη Μενεγάκη

"Όταν μεθαύριο αυτή θα γίνει πατσαβούρα, τι θα κάνει αυτός";

Ο Νίκος Αποστολόπουλος δίνει συνέντευξη στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και τη Ρενέ Σαραντινού και για μια ακόμα φορά «στολίζει» την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τις παρουσιάστριες της τηλεόρασης γενικότερα.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι μορφωμένη η Ελένη Μενεγάκη;» αναρωτιέται ο Νίκος Αποστολόπουλος και συνεχίζει: «Από τότε που το είπα μέχρι σήμερα δεν ξέρω, μπορεί να μορφώθηκε. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει, αλλάζει ο άνθρωπος, με τσιπάκι γίνεσαι «άσος» μόρφωσης.

Δεν φοβάμαι να λέω τη γνώμη μου, κυρίως όταν αφορά άτομα που θεωρώ ενοχλητική τη συμπεριφορά τους. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να φέρονται με αυτόν τον τρόπο. Έχουν μέσα τους την αλαζονεία, πολλή μισαλλοδοξία, ο τρόπος που ντύνονται και φτιάχνονται, όλα είναι για να δείξουν ότι αυτοί είναι κάποιοι και οι υπόλοιποι είναι τίποτα.

Απορώ με το κοινό, γιατί καμία από αυτές δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Είναι πολύ ενοχλητικό, δεν θέλω καμία από αυτές, δεν μου κάνει καμία, είναι όλες αντιπαθέστατες από τον τρόπο που εμφανίζονται και λειτουργούν. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς οι άντρες κα…νουν με αυτές τις γυναίκες, είναι κάτι που με τρελαίνει αυτό, αλλά οι άντρες είναι και βλάκες. Αυτές περιμένουν να βγάλουν τον κ…ο τους έξω, να βάλουν ένα ψηλοτάκουνο για να «φτιαχτεί» ένας άντρας. Όταν μεθαύριο αυτή θα γίνει πατσαβούρα, τι θα κάνει αυτός; Θα τρέχει αλλού».

Νίκος Αποστολόπουλος