«Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έξω από τα δόντια μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη του!

Για την τηλεόραση, τις Άγριες Μέλισσες, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Survivor μίλησε μεταξύ άλλων, με θάρρος, ο Νίκος Αποστολόπουλος στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Το σχόλιο, δε, του γνωστού σχεδιαστή για την παρουσιάστρια του Alpha προκαλεί, αν μη τι άλλο, εντύπωση!

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και είναι φίλοι μου η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Έχουν μια ηθικοί η οποία ταιριάζει σε εμένα. Είναι αληθινοί».

«Μου διηγούνται οι φίλες μου το Survivor και έχω δει κάποια αποσπάσματα» πρόσθεσε ο σχεδιαστής συμπληρώνοντας πως «μου αρέσει ο Τζέιμς, έχω αδυναμία στους κοκκινοτρίχηδες».

Τέλος, όσον αφορά την παρουσιάστρια του Alpha, ο Νίκος Αποστολόπουλος τόνισε πως «δεν την βλέπω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμη, προς το παρόν, να κάνει την παρουσιάστρια. Είναι ηλίθιοι αυτοί που την έβαλαν να κάνει εκπομπή. Έπρεπε να την βάλουν στην αρχή να είναι δίπλα σε άλλους».