«Είναι επιπόλαιο να πω ότι είμαι φίλη με τον Λάκη Λαζόπουλο! Θέλει πολλή δουλειά κάτι τέτοιο»

Λάκης Λαζόπουλος

«Με τον Λάκη είμαστε στη διαδικασία να γνωριστούμε. Εγώ, δεν λέω εύκολα τη λέξη φιλία».

Στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η Σοφία Φιλιππίδου, που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ας αλλάξουμε κουβέντα. Ξέρω ότι συζείτε πολλά χρόνια τώρα με τον ζωγράφο σύντροφό σας στα Εξάρχεια. Να κάνω εικόνα ένα σπίτι γεμάτο με πίνακές του;

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί από το 1990 και είναι πλέον μια δοκιμασμένη σχέση. Έχουμε αρκετούς πίνακες στο σπίτι αλλά όχι απαραίτητα δικούς του.

Κατοικίδιο έχετε;

Μια γάτα.

Πώς την λένε;

Την λένε γάτα. Δεν έχει όνομα.

Μια και είπατε δοκιμασμένη, το ίδιο δεν ισχύει και για τη σχέση σας με τον Λάκη Λαζόπουλο;

Με τον Λάκη είμαστε στη διαδικασία να γνωριστούμε. Εγώ, δεν λέω εύκολα τη λέξη φιλία. Είναι επιπόλαιο να πω ότι είμαι φίλη με τον Λάκη. Θέλει πολλή δουλειά κάτι τέτοιο και χτίζεται μέσα στα χρόνια. Υπάρχει αλληλοσεβασμός, αλληλοκατανόηση, ώρες-ώρες νιώθω εκτίμηση, αγάπη, θαυμασμό για εκείνον και φροντίδα, υποστήριξη, ανάγκη να χτιστεί σωστά και προσεχτικά μια φιλία. Να μην κάνουμε ανεπανόρθωτα λάθη και καταστρέψουμε κάτι όμορφο. Οι σχέσεις δεν είναι αυτονόητες, ούτε τις κερδίζεις με το σπαθί και το μαχαίρι. Μαζί με τον Λάκη, τον Δημήτρη Πιατά και τον Αντώνη Καφετζόπουλο θα παίξουμε φέτος το καλοκαίρι στους “Βατράχους” του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου. Θα πάμε και στην Επίδαυρο.

Σοφία Φιλιππίδου

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!