«Είμαι άντρας παλαιάς κοπής, δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω»

Γιώργος Λεμπέσης

«Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει».

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένας άντρας παλαιάς κοπής, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν ζηλεύει τη σύζυγό του, καθώς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Είσαι ακόμα ερωτευμένος ή τη θέση του έρωτα έχει πάρει η αγάπη;

Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Είκοσι χρόνια μετά η αγάπη δυναμώνει όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε και τα δύο. Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που ο έρωτας έχει φύγει.

Ανήκεις στην κατηγορία αντρών που θα θυμηθούν την επέτειο γάμου τους, θα ψάξουν το δώρο, θα οργανώσουν ένα ρομαντικό δείπνο;

Με τα λουλούδια μου και με τα όλα μου… Είμαι παλαιάς κοπής.

Δουλειές στο σπίτι κάνεις;

Όταν μπορώ να βοηθήσω σε κάποια πράγματα, ναι. Δεν σκουπίζω και δεν σφουγγαρίζω. Να βοηθήσω λίγο όταν μαγειρεύει, να κάνω εξωτερικές δουλειές ή να κάνω αντρικές δουλειές στο σπίτι, αυτές τις κάνω και μάλιστα πολύ καλά. Δεν έχω σφουγγαρίσει και δεν έχω σιδερώσει ποτέ, ούτε ρούχα έχω απλώσει, ούτε καν το έχω σκεφτεί αυτό.

Γιώργος Λεμπέσης

Σε ζηλεύει ή ζηλεύεις τη σύζυγό σου;

Ούτε τη ζηλεύω ούτε με ζηλεύει, δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλον. Άμα θέλει να βγει έξω με τις φίλες της, θα βγει, όπως το κάνω κι εγώ με τους φίλους μου, δεν θα μου πει τίποτα, υπάρχει εμπιστοσύνη.

Με τους φίλους της, της επιτρέπεις της να βγαίνει;

Οι φίλοι μας είναι κοινοί, δεν έχει προσωπικούς φίλους που δεν τους γνωρίζω, ούτε κι εγώ… Να βγει μόνο με έναν άντρα; Δεν νομίζω ότι θα το έκανε.