«Είχα μια κοπέλα, τραγουδίστρια, η οποία πέθανε από ναρκωτικά»

Γιώργος Γερολυμάτος

«Βουνά» η κόκα, η ηρωίνη και το χασίς.»

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso ο Γιώργος Γερολυμάτος απαντά στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το πως διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση αλλά και πως απέφυγε τα «άσχημα» της νύχτας.

ggerolmain

[dfp_ads id=236982]

Είστε σε εξαιρετική φόρμα. Γυμνάζεστε; «Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Γυμνάζομαι κάθε ημέρα. Κάνω σχοινάκι, πους απς, κοιλιακούς, ολόκληρα προγράμματα και διατροφή. Είμαι ο πρώτος διδάξας, χρόνια τώρα. Δεν τρώω τηγανητά, ζάχαρη, αλάτι, πολύ κόκκινο κρέας εδώ και 25 χρόνια. Είναι και το DNA ενός ανθρώπου. Προέρχομαι από μια μητέρα κι έναν πατέρα οι οποίοι ήταν πολύ καλοί εμφανισιακά και σε μεγάλη ηλικία, αλλά τον άνθρωπο τον κάνει η ψυχή. Όταν είσαι καλά ψυχικά, λάμπουν όλα μέσα σου – και τα μάτια και η ψυχούλα και η καρδούλα σου. Όταν είσαι μαύρος, μαυρίλα θα βγαίνει.»

Πώς δεν μπλέξατε στη νύχτα; «Βουνά» η κόκα, η ηρωίνη και το χασίς. Δεν με ακούμπησε τίποτα. Έχω βοηθήσει κόσμο. Είχα μια κοπέλα, τραγουδίστρια, η οποία πέθανε από ναρκωτικά. Την είχα σώσει. Όταν ήμασταν μαζί, είχε σταματήσει και μετά έμπλεξε ξανά.

Όπως έμαθα, ήταν στη Θεσσαλονίκη και νόμιζε ότι ήταν πουλί και «πέταξε» από τον πέμπτο όροφο. Από τότε έδωσα όρκο να βοηθήσω όποιον μπορώ κι έγινα πολέμιος των ναρκωτικών. Ήμουν αντιπρόεδρος στο σωματείο «Θησέας», που είναι κατά των εξαρτήσεων. Εκεί, έχουμε κάνει ολόκληρες συζητήσεις με τα παιδιά.»