«Είχα εγκαταλείψει την Ελλάδα γιατί με πλήγωσαν συνάδελφοι»

Ελπίδα

«Είπα λοιπόν μέσα μου να εξαφανιστώ για λίγο καιρό για να μην χάσω τον εαυτό μου. Πήγα στο Ντουμπάι, δεν ήξερα κανέναν…»

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό παραχώρησε συνέντευξη η Shaya που μίλησε μεταξύ άλλων και για την περίοδο που έφυγε από την Ελλάδα και πήγε στο Ντουμπάι.

[dfp_ads id=236982]

Μια συγκυρία ή οι συγκυρίες που να της άλλαξαν τη ζωή…

Η γέννηση του μικρού μου πρίγκιπα μου άλλαξε τη ζωή! Άλλη μια συγκυρία που μου άλλαξε τη ζωή ήταν όταν πήγα να δουλέψω στις αρχές – πριν ασχοληθώ με το τραγούδι – ως bar woman ! Δεν το είχα καθόλου, σκέψου ότι έπιανα στα χέρια μου το έσπαγα. Η ιδιοκτήτρια του μπαρ επειδή με συμπαθούσε και με είχε ακούσει κάποιες φορές να τραγουδάω μου πρότεινε αντί να σερβίρω να τραγουδάω. Κάπως έτσι ξεκίνησα λοιπόν να ασχολούμαι με το τραγούδι! Είχα ασχοληθεί όταν ήμουν 16 ετών λίγο με το μοντελινκ, αλλά είδα ότι είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει!

Τι θα ήσουν αν δεν ήσουν αυτό που είσαι τώρα;

Αν δεν γινόμουν τραγουδίστρια θα μπορούσα να ασχοληθώ ως σχεδιάστρια μόδας. Έχω σχεδιάσει ήδη πολλά σύνολα και κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω ένα βήμα επαγγελματικό σε αυτό τον τομέα.

Ποια συνεργασία σου πιστεύεις σε πήγε πίσω αλλά σου έδωσε ένα καλό μάθημα ζωής;

Είχα και εύκολες και δύσκολες συνεργασίες. Στις αρχές της οικονομικής κρίσης είχα εγκαταλείψει την Ελλάδα γιατί με είχαν πληγώσει συνάδελφοι από τον χώρο. Είπα λοιπόν μέσα μου να εξαφανιστώ για λίγο καιρό για να μην χάσω τον εαυτό μου. Πήγα στο Ντουμπάι, δεν ήξερα κανέναν και άρχισα από την αρχή. Μόνο τους πολύ δικούς μου ανθρώπους τους είπα που ήμουν. Από αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι πολύ περήφανη γιατί έγραψα κάποια τραγούδια που τα συμπεριέλαβα στη δουλειά μου «Stronger»! Δεν θα ξεχάσω στο ξενοδοχείο που έμενα μέσα στην ντουλάπα μου που ήταν μικρή είχα φτιάξει ένα αυτοσχέδιο στούντιο. Έβαλα μαξιλάρια γύρω γύρω και έφτιαξα ηχομόνωση. Ήταν οι ωραιότερες ηχογραφήσεις μου!