Έγινε 50 χρονών κι έκανε τον απολογισμό της ζωής της

Thalia

"Δεν υπολογίζω τους ανθρώπους που με πλήγωσαν, αλλά θησαυρίζω τους ανθρώπους που με αγαπούν."

Πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα γιόρτασε η Thalia τα 50α γενέθλιά της και οι αριθμοί γέμισαν μπαλόνια. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που παλιότερα συμμετείχε και σε σαπουνόπερες, κάθισε δίπλα από μία πισίνα κι αφού φωτογραφήθηκε ανέμελη μπροστά σε αυτήν πανδαισία χρωμάτων, έκανε και τον απολογισμό της για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα.

«Χρόνια μου πολλά! 🎉 50. Και έτσι ζω τη ζωή μου χωρίς να λαμβάνω υπόψιν τις άσχημες εμπειρίες, αλλά με το να μαθαίνω από αυτές. Δεν υπολογίζω τους ανθρώπους που με πλήγωσαν, αλλά θησαυρίζω τους ανθρώπους που με αγαπούν. Χωρίς να λαμβάνω υπόψιν την κοινωνική ή οικονομική αξία των ανθρώπων, αλλά μάλλον το συναίσθημα της ειρήνης, της χαράς και της στοργής που νιώθω όταν είμαι μαζί τους. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος, αφού το σώμα μου δεν είναι παρά το όχημα που οδηγεί η ψυχή μου για να μπορεί να αναπτυχθεί σε αυτό το επίπεδο.

Χωρίς να λαμβάνω υπόψιν την μνησικακίας, τους φθόνους ή θυμό, αφού όταν τα νιώσετε ή τα λάβετε και κολλήσετε σε αυτά, μειώνετε την ποιότητα της ζωής σας. Χωρίς να υπολογίζω τους καιρούς που έχω πέσει, αλλά αυτούς που ανέβηκα. Η πραγματικότητα είναι ότι η ζωή σας είναι για να τη ζήσετε λαμβάνοντας υπόψη ότι το πιο υπέροχο και σημαντικό πράγμα από όλα … είναι η ΑΓΑΠΗ. Ευχαριστώ Θεέ που με πήρες στο κέντρο του χεριού σου. Ευχαριστώ τη μητέρα και τον πατέρα μου που ήταν το κανάλι που με έφερε εδώ (και για όλη την αγάπη της και τόσα μπαλόνια και κέικ στα παιδικά μου χρόνια).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thalia (@thalia)

Ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου για την αγάπη και την παρέα τους. Και στο αγαπημένο μου F.A.N.S (οικογένεια, φίλοι, παιδιά, ονειροπόλοι) σας ευχαριστώ πολύ! Για να γιορτάσουμε με στιλ! Χρόνια πολλά κορίτσι Τ!»