Έφυγε από την εκπομπή της Μαλέσκου με σαφές υπονοούμενο

Ιωάννα Μαλέσκου

Όλα όσα έγραψε στο Instagram για την αποχώρησή του από το Love it.

Την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ανακοίνωσε ο Μάνος Μαγιάτης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ήταν βέβαια κοινό μυστικό από το τέλος της σεζόν ότι θα γίνουν αλλαγές στο Love it και ότι κάποιοι συνεργάτες της παρουσιάστριας δεν θα συνεχίσουν στο πλευρό της.

Ο Μάνος Μαγιάτης, λοιπόν, επιβεβαίωσε όσα ήδη ξέραμε μέχρι στιγμής και με ένα κείμενο στο Instagram, έριξε και το υπονοούμενό του.

«#throwback στα story μου λοιπόν και «σαν σήμερα», ένα χρόνο πριν έκανα μια νέα αρχή! Με αφορμή τις ευχές σας, από χθες, για «καλή αρχή» και «καλή σεζόν», θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν θα συμμετέχω στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή που έδωσα, όσο κ εάν προσπάθησαν για το αντίθετο… Γιατί εγώ έδωσα, δεν κρύφτηκα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Magiatis (@manosmagiatis)

Προχωράμε και μετατρέπουμε κάθε τέλος σε μία νέα αρχή. Το κεφάλι ψηλά και κλείνω την πόρτα με χαμόγελο. Γιατί σίγουρα μας περιμένουν άλλα, καλύτερα, που μόνο όταν κλείσουμε έναν κύκλο, τα συναντάμε! Θα σας έχω νεακια μου, σύντομα!!!», έγραψε ο Μάνος Μαγιάτης.