«Έφυγα πολύ πληγωμένος από την Ελλάδα, ένιωθα ότι κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί μαζί μου»

Γιώργος Διαμαντόπουλος

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει.

Στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Περρής. Ο σπουδαίος ερμηνευτής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που έφυγε από την Ελλάδα πληγωμένος.

Το ξεκίνημά σας στην Ελλάδα ήταν πολύ φιλόδοξο. Ξαφνικά, όμως, σας χάσαμε. Φύγατε. Γιατί;

Ξεκίνησα μικρός. Ο πρώτος μου δίσκος κυκλοφόρησε όταν ήμουν 20 ετών. Δεν είχα ακόμα κατασταλάξει μέσα μου τι θέλω να κάνω. Πόσω μάλλον να το επιβάλω στους γύρω μου ή στις δισκογραφικές. Μετά λοιπόν έκανα έναν δεύτερο σε άλλη εταιρεία και βρέθηκα εγκλωβισμένος. Ήταν σαν κανένας να μην ήθελε να ασχοληθεί μαζί μου.

Μπορεί να έφταιγα κι εγώ. Με τα χρόνια το σκέφτομαι. Πάντως, τότε εκείνο που εισέπραττα ήταν ότι δεν ήξεραν τι να με κάνουν. Έτσι, μου ήρθαν μια δυο ευκαιρίες από το εξωτερικό, τις οποίες κυνήγησα. Κι έτσι ξεκίνησα τα ταξίδια μου το 2009. Μετά το ένα έφερε το άλλο. Οι υποχρεώσεις μου έγιναν τόσες πολλές που δεν προλάβαινα να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Γιώργος Περρής

Από την Ελλάδα φύγατε απογοητευμένος;

Ήμουν πολύ πληγωμένος. Όταν είσαι 25 ετών και θες σας τρελός να δουλέψεις, αλλά δεν βλέπεις αντίκρισμα, στεναχωριέσαι, πληγώνεσαι. Θεωρείς ότι δεν έχεις αξία.

Σκεφτήκατε τότε να κάνετε άλλη δουλειά;

Ναι, αλλά σκέφτηκα ότι, αν τα παρατούσα, θα ήμουν ένας πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος. Πολύ. Κάτι υπήρχε μέσα μου που ευτυχώς με εμπόδισε να το κάνω. Με παρακινούσε και εξακολουθεί να με παρακινεί. Και πριν από τρία χρόνια πέρασα μια μεγάλη κρίση και σκέφτηκα να τα παρατήσω. Ξέρετε, θέλει πείσμα και τρέλα για να κάνει κάποιος αυτή τη δουλειά σήμερα.