Ευτυχισμένη μανούλα η Κατερίνα Δημητρόγλου – «Έριξε» το διαδίκτυο με τη νεογέννητη κόρη της

Κατερίνα Δημητρόγλου

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η ηθοποιός Κατερίνα Δημητρόγλου καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κούρτη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι απολαμβάνει τον ερχομό της κορούλας του και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Δημητρόγλου που γνωρίσαμε μέσα από πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό το Instagtram μια πολύ γλυκιά εικόνα κρατώντας την κορούλα της στην αγκαλιά της.

«Έχω ερωτευτεί…. Απερίγραπτα πολύ και έντονα… Κλάιω και μόνο που σε κοιτάζω… σε κρατάω στην αγκαλιά μου και λιώνω… σε χαζεύω με τις ώρες… Καλωσήρθες στον κόσμο μας μικρή μας λιονταρίνα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και είσαι ήδη ηρωίδα» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης.

«Θα κάνω τα πάντα για να φωτίσω το δρόμο σου…θα σου κρατάω το χέρι για όσο το έχεις ανάγκη… και θα σε κάνω δυνατή για να αντέχεις τα πάντα. Και ελεύθερη… Ναι, θέλω να είσαι ένα ελεύθερο πουλί. Και θα είμαι πάντα κάπου εκεί κρυμμένη να σε προσέχω» πρόσθεσε η Κατερίνα Δημητρόγλου.