Ευτυχία Φαναριώτη: «Είχα φτάσει στο να υπογράψω αλλά κάπου κόλλησε με το κανάλι»

Ευτυχία Φαναριώτη

"Δεν είμαι σίγουρη για το τι έγινε και δεν έπαιξα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γενικά δεν ψάχνω να βρω το γιατί όταν συμβαίνει αυτό" δήλωσε η Ευτυχία Φαναριώτη.

Η Ευτυχία Φαναριώτη μίλησε στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά κι αποκάλυψε ότι ήταν να παίξει στην σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, αλλά αυτό δεν έγινε τελικά.

Έγιναν όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα;

Εγώ πίστευα ότι θα ακολουθήσω μια καριέρα στο κλασικό θέατρο. Θαύμαζα πάρα πολύ την Κατίνα Παξινού και ήθελα να ακολουθήσω μια ανάλογη καριέρα. Όσο και να το βλέπω τώρα και να χαμογελάω με αυτή την αφέλεια που είχα ως νέο παιδί, θέλω να πω ότι δεν μου πήγε άσχημα η δουλειά. Έχω κάνει πολλά από τα όνειρά μου πραγματικότητα. Θα ήθελα ωστόσο να συνεχίσω να κάνω κλασικό ρεπερτόριο. Μέχρι στιγμής όμως η κωμωδία είναι αυτή που κυριαρχεί.

Σε ρώτησαν πρόσφατα για τα τηλεοπτικά σου σχέδια και είπες ότι δεν σε έχει καλέσει κανείς.

Ήταν να εμφανιστώ στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1 και μάλιστα είχα φτάσει στο να υπογράψω αλλά κάπου κόλλησε με το κανάλι μάλλον. Δεν είμαι σίγουρη για το τι έγινε και δεν έπαιξα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γενικά δεν ψάχνω να βρω το γιατί όταν συμβαίνει αυτό. Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.