Έτοιμοι να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησία ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη.
Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Χρύσα Παπαλελούδη έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife η Νίκη Κώτσου, εκείνη είπε το μεγάλο “ναι”.
Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη είναι μαζί τρία χρόνια και ο ηθοποιός ζήτησε από την σύντροφό του να τον παντρευτεί με φόντο… το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας. Μάλιστα, της χάρισε και ένα άκρως εντυπωσιακό μονόπετρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η πρόταση γάμου έγινε πριν περίπου δυο μήνες με την Χρύσα Παπαλελούδη να δέχεται έκπληκτη την πρόταση γάμου του αγαπημένου της, καθώς δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.
Όπως γράφει η εφημερίδα, επιθυμία του ζευγαριού είναι να κάνει τον γάμο του το ερχόμενο καλοκαίρι ή φθινόπωρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ