Έφη Ρασσιά για Οδυσσέα Σταμούλη: «Έζησε ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο»

Έφη Ρασσιά

"Έδειξε μεγάλη ψυχική δύναμη" τονίζει η Έφη Ρασσιά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Έφη Ρασσιά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή την κωμική παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία και πρωταγωνιστούσε μέχρι πρότινος. Μέσα σε όλα, η νεαρή ηθοποιός μίλησε τόσο για το πρόωρο τέλος της εν λόγω δουλειάς όσο και τη συνεργασία με τον Οδυσσέα Σταμούλη.

Η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία πρωταγωνιστούσες, σταμάτησε ακριβώς πριν τις γιορτές. Πώς νιώθεις γι’ αυτήν την ξαφνική διακοπή;

Ήταν μια παράσταση που αγαπήσαμε πολύ και που πάντα όποτε παίζαμε, ο κόσμος γελούσε, δίνοντάς μας κι εμάς μεγάλη χαρά να τον βλέπουμε να φεύγει απ’ το θέατρο πιο χαρούμενος! Μας γέμισε ιδιαίτερη συγκίνηση το ότι η εγγονή του συγγραφέα Δημήτρη Ψαθά, Λένα Νίτσου, μας είπε ότι αν έβλεπε την παράσταση ο παππούς της θα την ευχαριστιόταν! Ένα σοβαρό απρόοπτο γεγονός μας ανάγκασε να σταματήσουμε. Μπορεί αυτό να μας έφερε στεναχώρια, όμως η ζωή είναι γεμάτη με τέτοιες ανατροπές. Επειδή όμως ήταν ένα έργο που αγαπήσαμε και εμείς και ο κόσμος, δεν αποκλείεται να επανέλθουμε ξανά!

Στην παράσταση συνεργάστηκες με τον Οδυσσέα Σταμούλη. Πιστεύεις ότι η δουλειά τον έχει βοηθήσει λίγο περισσότερο να σταθεί στα πόδια του μετά απ’ αυτό που του συνέβη;

Ο Οδυσσέας έζησε ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο και για εμένα έδειξε μεγάλη ψυχική δύναμη. Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα να σχολιάσω οτιδήποτε έχει σχέση με τον Οδυσσέα. Θεωρώ ότι πλέον ο ίδιος είναι ο μόνος αρμόδιος να απαντά σε ό,τι αφορά σ’ αυτόν και την απώλεια που βιώνει.

Πηγή εικόνας: NDP Photo