Έφη Παπαθεοδώρου: «Δεν ήθελα να πάρω μέρος στο Παρά Πέντε»

Έφη Παπαθεοδώρου

Πως πείστηκε τελικά να πει το "ναι" η Έφη Παπαθεοδώρου;

Η Έφη Παπαθεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά του OPEN, «Έρωτας φυγάς». Φυσικά η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια γλυκιά αναφορά στο επιτυχημένο «Παρά πέντε» αποκαλύπτοντας πως στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος!

Ο κόσμος σας αγάπησε πολύ μέσα από το «Παρά πέντε»…

Και εγώ αγάπησα πολύ τον κόσμο μέσα από αυτή τη σειρά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης μού έκανε πάρα πολύ καλό, όπως και σε όλους τους άλλους ηθοποιούς και πρέπει να του έχουμε αιώνια ευγνωμοσύνη. Στη ζωή μου είχα παίξει πολύ θέατρο αλλά δεν είχα αυτό που λέμε ευρύτερη αναγνώριση και προβολή. Με το «Παρά πέντε» ήρθε για μένα το κατάλληλοα τάιμινγκ. Και να σκεφτείτε ότι δεν ήθελα να πάρω μέρος στη σειρά και η μακαρίτισσα η Ειρήνη μού είπε, «Έφη μην πεις όχι, αυτός είναι ο ρόλος της ζωής σου».

Συνάντησα τυχαία τον Γιώργο πρόσφατα σε ένα θεατρικό πολυχώρο. Αυτός έκανε πρόβες για μια θεατρική παράσταση και εγώ γυρίσματα για τα «Νούμερα», μια σειρά στην ΕΡΤ με τον Φοίβο Δεληβοριά όπου υποδύθηκα ως γκεστ τη μάνα του Σταμάτη Κραουνάκη. Με βλέπει, λοιπόν, ο Γιώργος και πέφτει στην αγκαλιά μου. Φιλιά, γέλια… Αξίζει πολλά αυτό το παιδί, αγωνίζεται και για μια καλύτερη κοινωνία.