Ευφημία Καλογιάννη: «Δεν είμαι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος αν προκύψει θέμα»

Ευφημία Καλογιάννη

"Μου έχει συμβεί και να μείνω απλήρωτη και να δεχθώ άσχημες συμπεριφορές" εξηγεί η Ευφημία Καλογιάννη .

Η Ευφημία Καλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ, Δημήτρη Μαμιό στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική ηθοποιός από τη σειρά «Σασμός» αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καλλιτεχνικής της διαδρομής.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην πορεία σας μέχρι τώρα;

Δ.Μ.: Στις πρώτες μου δουλειές ήμουν σχεδόν απλήρωτος. Μάλιστα, σε μια δουλειά δεν με είχαν πληρώσει ούτε για να πάρω ένα μπουκάλι νερό. Προσπαθώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου για την κουταμάρα που έκανα τότε. Θα έπρεπε να μην το επέτρεπα να συμβεί.

Ε.Κ.: Μου έχουν συμβεί και εμένα αυτά. Και να μείνω απλήρωτη και άσχημες συμπεριφορές τόσο προς εμένα όσο και σε άλλους όταν ήμουν παρούσα.

Πως το αντιμετώπισες; 

Ε.Κ.: Δεν είμαι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος αν προκύψει θέμα. Με υπερασπίζομαι. Λειτουργώ ενστικτωδώς. Δεν είναι ελιτίστικο. Ή αντιδράς ή δεν αντιδράς στα πράγματα. Είναι στάση ζωής. Για παράδειγμα, αν ένας εργοδότης τραμπουκήσει μια σερβιτόρα και είμαι παρούσα, θα πάρω θέση.

Θα ζητήσεις τον λόγο;

Ε.Κ.: Εξαρτάται. Θα είμαι αλέρτ. Θα μιλήσω ή θα αφουγκραστώ την κατάσταση για να μιλήσω αργότερα ή θα πιάσω την κοπέλα και θα της πω «είσαι καλά; Χρειάζεσαι κάτι;». Αυτό συμβαίνει γιατί με νοιάζει. Με ενδιαφέρει ο συνάνθρωπος μου. Και τώρα που μιλάω μαζί σου, αν ακούσω κάποιον να βάζει τις φωνές, θα ρωτήσω «τι συμβαίνει; Έγινε κάτι;».