«Έχουμε πάρει το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν, αλλά αν δεν μπουν οι υπογραφές…»

Τηλεθέαση

«Θα πρέπει να υπάρξει ανασύνταξη, οργάνωση και δημιουργία. Με καινούργιες βάσεις στο σενάριο…».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και τη Χρύσα Παχούμη, όπου μίλησε για τη σειρά “Έλα στη θέση μου”, αλλά και την ταινία που ετοιμάζει ο ίδιος.

Συνεχίζετε ακάθεκτοι και την επόμενη σεζόν;

Βάσει παραγωγής και καναλιού, η σειρά έχει πάρει το “πράσινο φως”. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν μπουν οι κατάλληλες υπογραφές, είναι μετέωρο. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρξει ανασύνταξη, οργάνωση και δημιουργία. Με καινούργιες βάσεις στο σενάριο, για να έχει ενδιαφέρον και να περάσουμε κι εμείς καλά και ο κόσμος.

Έτοιμος για το… ρίσκο, στη μεγάλη οθόνη;

Πανέτοιμος. Θα κάνω δική μου παραγωγή με τη Village. Η ταινία λέγεται “Για πάντα”. Μια ερωτική ιστορία, με απρόσμενο φινάλε. Μέχρι στιγμής, είμαστε εγώ, η Κατερίνα Γερονικολού, η Όλγα Δαμάνη και ο Χάρης Μαυρουδής.

Τα γυρίσματα θα γίνουν εντός Αττικής;

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται εντός Αττικής, στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας. Θα γίνουν και κάποια στη Νάξο. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ξεκινάμε γυρίσματα στις 3 Ιουνίου. Είναι ένα πρότζεκτ που πιστεύουμε πάρα πολύ με τη Village. Νομίζω ότι θα έχει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Τι συναισθήματα κατακλύζουν τον –για πρώτη φορά- δημιουργό;

Προς το παρόν, το συναίσθημα που εμπεριέχει αυτή την κίνηση είναι ευθύνη και τρέξιμο τρελό. Για να μπορείς να οργανώσεις και να ελέγχεις τα πάντα, χρειάζεσαι χρόνο. Και καταλαβαίνεις ότι για έναν άνθρωπο σαν εμένα, που κάνει ταυτόχρονα σίριαλ και θέατρο, ο χρόνος δεν υπάρχει. Οπότε θέλει μεγάλη ενέργεια και αφοσίωση. Ελπίζω να καλύψω το κενό, με το τέλος των γυρισμάτων.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!