«Έχω σκεφτεί να μεγαλώσω το στήθος μου! Έχω απευθυνθεί σε ειδικό…»

Μπέττυ Μαγγίρα

«Απλά, επειδή δεν είναι όπως το μπότοξ, που αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, σε έξι μήνες έχει φύγει, δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία αποκάλυψε πως σκέφτεται να μεγαλώσει το στήθος της.

Αν ήσουν στην κριτική επιτροπή του GNTM, θα περνούσες στην επόμενη φάση ένα μοντέλο που έχει κάνει πλαστική;

Εξαρτάται πόσο φαίνεται και πόσο της πηγαίνει. Υπάρχουν διεθνή μοντέλα που έχουν κάνει πλαστική, αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Αν όμως είχε κάνει κάτι extreme που θα αλλοίωνε την εμφάνισή της, μπορεί και να μην την περνούσα. Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι σωστό ένα κορίτσι που είναι 17 ή 18 χρόνων να επεμβαίνει στο σώμα της, γιατί ακόμα αναπτύσσονται τα χαρακτηριστικά. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων σε μεγαλύτερη ηλικία και μόνο αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, όπως, λ.χ., ένα εξόγκωμα στη μύτη που μπορεί να διορθωθεί.

Εσύ έχεις κάνει κάτι στο πρόσωπο ή στο σώμα σου;

Πλαστική επέμβαση δεν έχω κάνει. Κάνω μπότοξ, θεραπείες ενυδάτωσης και όλα αυτά που κάνουν οι γυναίκες για να διατηρούνται πιο φρέσκες.

Εχεις σκεφτεί να μεγαλώσεις το στήθος σου;

Ναι, έχει περάσει από το μυαλό μου να μεγαλώσω το στήθος μου και έχω απευθυνθεί και σε ειδικό για να πάρω πληροφορίες. Μπορεί και να το κάνω στο μέλλον. Απλά, επειδή δεν είναι όπως το μπότοξ, που αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, σε έξι μήνες έχει φύγει, δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση. Δεν είμαι 100 % σίγουρη ότι θα μου αρέσει το σώμα μου με μεγαλύτερο στήθος. Προφανώς, δεν με ενοχλεί τόσο πολύ για να μην το έχω κάνει ακόμα.

Μπέττυ Μαγγίρα

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!