«Έχω κόρη εξώγαμη με Σουηδέζα …έχω να τη δω 15 χρόνια»

«Το κρατούσα μυστικό, γιατί...»

Χαμογελαστός, αλέγκρος και πάντα με μια καλή κουβέντα για όλους και ένα τραγούδι στα χείλη, ο Γιάννης Γαλάτης μίλησε στην εφημερίδα Espresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά και αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως έχει μια κόρη!

galatis

[dfp_ads id=236982]

Έχεις κάνει έναν γάμο και έχεις έναν γιο. «Ναι τον Αίολο, που ζει με τη μητέρα του, με την οποία έχουμε χωρίσει. Κι αυτός με τη σειρά του έχει κάνει δυο αγόρια, τον Ίωνα και τον Νικία. Όμως θα σου αποκαλύψω κάτι: έχω και μια κόρη εκτός γάμου, για την οποία μιλάω πρώτη φορά δημόσια. Την απέκτησα με την Εύα, μια Σουηδέζα, η οποία ήταν μανεκέν μου, μια καλλονή, παλιά διαφήμιζε τα τσιγάρα Παπαστράτος. Ζούσα μαζί της τρία τέσσερα χρόνια και αποκτήσαμε την Κατερίνα – έχει το όνομα της μάνας μου – η οποία σήμερα είναι 50 χρονών. Το κρατούσα μυστικό, γιατί αν μάθαινε η μάνα μου ότι είχα ένα μπασταρδάκι – όπως έλεγαν τότε τα εξώγαμα παιδιά – θα πέθαινε! Μάλιστα κάποτε το είχε γράψει ένα περιοδικό και το διέψευσα. Τώρα το παραδέχομαι πρώτη φορά!»

Από πότε έχεις να δεις την …κρυμμένη κόρη σου; «Εδώ και 15 χρόνια. Ερχόταν στη Μύκονο με τη μητέρα της, καθόταν λίγο, έπαιρναν τα χρήματα που τους έδινα και μετά πήγαινες στις Ινδίες να γίνουν …γκουρού.»