«Έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης»

«Μία φορά είχα τσακωθεί με την κοπέλα μου και, στην προσπάθεια μου να επανορθώσω...»

Η νέα είσοδος στο «Μπρούσκο» ακούει στο όνομα Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλά στο Down Town Κύπρου και στον Γιώργο Πράσινο για την σειρά, αλλά και τις γυναίκες και το φλερτ, αποκαλύπτοντας ακόμα και πιο προσωπικά στοιχεία για εκείνον…

polyderopoulos3

[dfp_ads id=236982]

Πώς είναι να μπαίνεις στον 4ο κύκλο μιας τόσο πετυχημένης σειράς, όπως το «Μπρούσκο»;

Όσο όμορφο είναι, άλλη τόση δυσκολία κρύβει γιατί μπαίνεις σε μια ομάδα πετυχημένη που απαρτίζεται από άτομα έμπειρα, κι εσύ προσπαθείς να αποδείξεις πόσο εύκολα προσαρμόζεσαι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η πρόταση για το «Μπρούσκο» ήρθε σε μια στιγμή που δεν την περίμενα, ήμουν σε μετέωρο επαγγελματικά βήμα και από τη στιγμή που είπα το «ναι», έπρεπε, μέσα σε μια εβδομάδα, να ετοιμαστώ για να φύγω για Κύπρο και, ταυτόχρονα, να μάθω την κρητική διάλεκτο. Άκουσα τόσες μαντινάδες για να μάθω τα κρητικά που, όταν μιλούσα με τους φίλους μου, απαντούσα με κρητικές μαντινάδες (γελάει).

Το έβλεπες το σίριαλ; Σου προκαλούσε το ενδιαφέρον;

Όχι τακτικά γιατί δούλευα, αλλά ένιωθα τσιμπήματα ζήλειας για να ήμουν σε αυτή τη δουλειά.

Με ποιους από τους ηθοποιούς έχεις γίνει φίλος;

Με την Εβελίνα Παπούλια, τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου, την Τζούλη Τσόλκα και την Ελένη Βαϊτσου. Ένα πολύ ωραίο συναίσθημα ήταν όταν, με το που έφτασα στην Κύπρο, ένιωσα μεγάλη αγάπη από τα παιδιά. Ήταν τόσο φιλικοί μαζί μου που αισθάνθηκα τόσο οικεία, σαν να ήμουν στο σπίτι μου, κι αυτό με βοήθησε στο να προσαρμοστώ. Χαίρομαι που λειτουργούν σαν ομάδα και είναι τόσο αγαπημένοι, εξ ου και το αποτέλεσμα να παίζουμε πια σε τόσες χώρες.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς σε μια γυναίκα;
Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σε τραβάει είναι η εμφάνιση. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον διατηρείται από την προσωπικότητα και κατά πόσο θα ταιριάξουν οι συνήθειές μας.

Πώς φλερτάρεις ένα κορίτσι που σου αρέσει; Είσαι κυνηγός ή προτιμάς να κάνει το κορίτσι την πρώτη κίνηση;
Είμαι παραδοσιακός και μου αρέσει να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με εξιτάρει και μια κοπέλα που έχει το θάρρος να με πλησιάσει και να διεκδικήσει αυτό που θέλει.

Θυμάσαι ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχεις κάνει για την αγαπημένη σου ή για μια που ήθελες να ρίξεις;
Μία φορά είχα τσακωθεί με την κοπέλα μου και, στην προσπάθεια μου να επανορθώσω, μπήκα στο καράβι, πήγα στο νησί της, άφησα ένα δώρο στο σημείο όπου συνηθίζαμε να πηγαίνουμε και της έστειλα μήνυμα να πάει να το πάρει. Έφυγα την ίδια μέρα. Νομίζω ήταν μία από τις πιο αυθόρμητες στιγμές μου.

Σου έχει ζητήσει ποτέ κάποια παρτενέρ σου κάτι στον ερωτικό τομέα που να σε σόκαρε;
Να έχω προτείνει μπορεί, το αντίθετο δεν νομίζω να έχει συμβεί ποτέ!

Ποιο είναι το πιο τολμηρό μέρος που έχεις κάνει σεξ;
Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης. Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες! (γελάει).