«Έχασα χρήματα στο χρηματιστήριο, αλλά είμαι καλά! Δεν πίνω, δεν καπνίζω…»

Νάντια Καραγιάννη

«Με τον αδελφό μου διασώθηκα, είναι το στήριγμά μου, καθαρός άνθρωπος, γνήσιος. Του οφείλω πάρα πολλά…».

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη η τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των χρημάτων.

[dfp_ads id=236982]

Έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;

Έχω βγάλει χρήματα από αυτή τη δουλειά, σύμφωνα με την προσφορά και τη ζήτηση που υπήρχε μέχρι την κρίση και με την αναγνωρισιμότητα. Έχω κρατήσει τα χρήματά μου. Έχασα κάποια χρήματα στο χρηματιστήριο, όμως είμαι καλά, τα επένδυσα τα λεφτά μου. Δεν έχω κάνει καταχρήσεις, δεν πίνω, δεν καπνίζω, τα έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσαν.

Με τον αδελφό μου διασώθηκα, είναι το στήριγμά μου, καθαρός άνθρωπος, γνήσιος. Του οφείλω πάρα πολλά, ήταν το θεμέλιό μου σε αυτή τη δουλειά. Συνεργαζόμαστε με τον Μπάμπη από το 1994. Λατρεύω τους μεγάλους τραγουδιστές, δεν μπορώ αυτό που ακούω τα τελευταία χρόνια, έχω τρελαθεί. Τώρα ετοιμάζω έναν λαϊκό δίσκο με τραγούδια του Δαβίδ Ναχμία σε στίχους της μητέρας του.

Ο γιος μου, πέρα από τραγουδιστής και μουσικός, γράφει υπέροχα τραγούδια και σε στίχους του Κώστα Κατρελιά έχουμε ετοιμάσει 12, τα περισσότερα θα τα πει ο Νικόλας μου, κι εγώ με τον αδελφό μου τον Μπάμπη θα πούμε από τρία ο καθένας. Το καλοκαίρι κάναμε περιοδεία, εκδηλώσεις και συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Κάνω αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς και τραγουδιστές. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε την ελληνική μουσική στο εξωτερικό για να διαπρέψει. Πρέπει να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ξεσκαρτάρισμα και να αλλάξουμε νοοτροπία. Να προσπαθήσουμε να προασπίσουμε και να προβάλλουμε μόνο τις αξίες που έχουμε σαν χώρα σε όλους τους τομείς.