Ε. Φωτοπούλου: «Δεν θα γύριζα στην πρωινή εκπομπή της Μενεγάκη!»

Διαβάστε: Η παρουσιάστρια του "Summer Live" μίλησε για την εκπομπή της και τους συνεργάτες της και αποκάλυψε ότι δεν θα γύριζε στο πρωινό με την Ελένη Μενεγάκη.

-Αυτό το καλοκαίρι πήρατε τη σκυτάλη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και ξεκινήσατε στο Alter με το «Summer Live». Πώς βλέπετε μέχρι στιγμής την πορεία της εκπομπής;

Αν και σίγουρα δεν μπορώ να είμαι ο πιο αντικειμενικός κριτής για το “Summer Live” μπορώ να σου πω αυτό που έχω εισπράξει σαν αίσθηση. Καταφέραμε να έχουμε μόνο θετικά σχόλια από συναδέλφους και τηλεθεατές γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Αν σκεφτείς πως ο Δημήτρης Σαράντος κι εγώ δεν πήραμε καθόλου άδεια φέτος αλλά και οι τεχνικοί μας, οι άνθρωποι του κοντρόλ και του πλατό εργάστηκαν μέσα στο καλοκαίρι σε εντατικούς και απαιτητικούς ρυθμούς ανάλογους του χειμώνα τότε καταλαβαίνεις πως ήταν επιθυμία όλων μας να μην απογοητεύσουμε πάνω από όλα τους εαυτούς μας, αλλά και το κανάλι που μας εμπιστεύτηκε. Άρα, μπορώ να πω πως είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Κι επειδή οι τηλεοπτικές δουλειές κρίνονται από τα νούμερα της τηλεθέασης, κι αυτά επιβεβαίωσαν την αίσθησή μας.

-Ποιες οι εντυπώσεις από τη συνεργασία σας με τα υπόλοιπα μέλη του πάνελ. Έχετε δέσει ως ομάδα, ή είναι νωρίς ακόμη;

Με όλα τα παιδιά ήμασταν φίλοι και συνεργάτες πριν κάνουμε το “Summer Live”, άρα δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα. Η χημεία μας ήταν εξαιρετική.

-Σας ενοχλεί το ότι θα εργάζεστε όλο το καλοκαίρι, χωρίς διακοπές; Έχετε βρει μικρές οάσεις για να ξεφεύγετε τα Σαββατοκύριακα από το καθημερινό πρόγραμμα;

Καθόλου. Είναι δύσκολες εποχές για να ενοχλούμαι που δουλεύω. Είμαι ευτυχισμένη, γεμάτη όρεξη και πολύ τυχερή, γιατί έχω δίπλα μου αγαπημένα πρόσωπα.

-Πώς βλέπετε τα πράγματα με την κρίση. Έχετε ανασφάλεια για το τηλεοπτικό σας μέλλον με βάση τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι στο Alter;

Έχω τεράστια αγωνία όπως έχουν όλοι οι Έλληνες αυτή την εποχή. Δεν έχω την πολυτέλεια να ανησυχήσω για το τηλεοπτικό μου μέλλον τη στιγμή που είναι αβέβαιο το μέλλον όλων μας σε ένα γενικότερο επίπεδο.

-Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα έχουν φέρει στο προσκήνιο την κόντρα που είχε δημιουργηθεί με την Ελένη Μενεγάκη, κατά την αποχώρησή σας από την πρωινή εκπομπή. Σας έχει στενοχωρήσει αυτό; Έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις σας με την παρουσιάστρια;

Έχω απαντήσει τόσες φορές σε αυτή την ερώτηση που έχω βαρεθεί εγώ η ίδια!!! Δεν θα απαντήσω ξανά γιατί δεν θέλω εγώ να δώσω άλλη τροφή σε αυτά τα δημοσιεύματα. Ό,τι είχα να πω, το έχω ήδη πει και το αναμάσημα δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Της εύχομαι πάντως κάθε επιτυχία επαγγελματική και προσωπική.

-Θα επιστρέφατε στην πρωινή εκπομπή αν σας το ζητούσαν;

Έχω μάθει να είμαι τίμια απέναντι στις αποφάσεις μου, οπότε όχι. Δεν θα γύριζα.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE.