Δώρος Παναγίδης: «7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση»

Δώρος Παναγίδης

Η ανάρτηση που έκανε ο Δώρος Παναγίδης για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Δώρος Παναγίδης, που έγινε ευρύτερα γνωστός με την συμμετοχή του στο Powert of Love.

Ο Δώρος Παναγίδης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου έγραψε για την κατάστασή του, κάνοντας κι έναν απολογισμό του ποιοι ήταν δίπλα του σε αυτήν την δοκιμασία: «7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.

Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ.»