Δώρα Τσαμπάζη: «Μας συνδέει με την Πόπη Τσαπανίδου μια μεγάλη απώλεια»

Δώρα Τσαμπάζη

Η "κοινή μοίρα" που ενώνει την Δώρα Τσαμπάζη και την Πόπη Τσαπανίδου.

Η χήρα του αείμνηστου Ολυμπιονίκη Αλεξανδρου Νικολαϊδη, Δώρα Τσαμπάζη συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο και ανακοινώθηκε πριν από λίγα 24ωρα. Την Κυριακή, μάλιστα, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να απολαύσουν ένα χαλαρό δείπνο μαζί με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Με αφορμή αυτή την συνάντηση, η Δώρα Τσαμπάζη θέλησε να μοιραστεί το βράδυ της ίδιας ημέρας με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες σκέψεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  Σε αυτήν δε, ανάμεσα σε άλλα, εστίασε με θέρμη στην κοινή μοίρα που αντιλήφθηκε ότι την ενώνει με την συνυποψήφια της, Πόπη Τσαπανίδου.

«Σήμερα στο γεύμα που μας παρέθεσε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας σε όλους τους υποψήφιους του Επικρατείας υπήρχαν χαμόγελα και αισιοδοξία, για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο μέλλον. Με κάποιους από τους συνυποψήφιούς μου μας συνδέουν πολλά. Με την Πόπη Τσαπανίδου μια κοινή μοίρα με μια μεγάλη απώλεια, αλλά και η δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό τομέα» σημειώνει χαρακτηριστικά η σύζυγος του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

«Με τον Επικεφαλής του Επικρατείας τον καθηγητή ογκολογίας του Χάρβαρντ Όθωνα Ηλιόπουλο, ένα κοινό όραμα, ένα ελληνικό αντικαρκινικό ινστιτούτο για τους σπάνιους όγκους και η αλλαγή στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα πειραματικά φάρμακα σε ασθενείς τελικού σταδίου έτσι ώστε να υιοθετηθεί το αμερικάνικο μοντέλο right to try. Ο δρόμος μακρύς και όχι εύκολος».

«Όμως όπως λέει και ο Επικεφαλής μας, όλα ξεκινούν όταν κάτι το φανταστείς πρώτη φορά» συμπλήρωσε ακόμα η Δώρα Τσαμπάζη στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό.