Διονύσης Αλέρτας: «Δεν πληρώθηκα ποτέ από την εκπομπή της Σκορδά, νομίζω ότι κανένας δεν πήρε λεφτά τότε»

Αλέρτας Σκορδά

"Δεν ισχύει ότι δεν πήγα στη βάφτιση του γιου μου. Δεν μπορεί να γίνει βάπτιση αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς", απαντά ο γνωστός pastry chef.

Συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime Σαββατοκύριακο παραχώρησε ο Διονύσης Αλέρτας. Ο γνωστός pastry chef άνοιξε τα χαρτιά του στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πέρασμά του από την τηλεόραση, καθώς και για τις φήμες ότι δεν παραβρέθηκε στη βάφτιση του γιου του.

«Τώρα πια δεν βλέπω καν τηλεόραση, έχω συνδρομητικά. Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef, έτσι νομίζω. Δεν υπάρχουν μάγειρες και ζαχαροπλάστες να δουλέψουμε μαζί, τα παιχνίδια πώς γεμίζουν δεν ξέρω. Με το Survivor δεν ασχολούμαι καν, δεν μου λέει κάτι», δηλώνει ο Διονύσης Αλέρτας.

«Ποτέ δεν ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήμουν στη Φαίη Σκορδά μία φορά την εβδομάδα. Ήταν ωραίο αλλά δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά μου όπως τώρα. Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά, κανένας δεν πληρωνόταν», απαντά σε σχετική ερώτηση ο γνωστός pastry chef.

Ισχύει ότι δεν είχες πάει στη βάπτιση του παιδιού σου;

«Όχι, μωρέ, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάπτιση αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς, εφόσον είναι στη ζωή, κι εγώ ζω, δόξα τω Θεώ. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη κι ήταν λάθος της αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό», απαντά ο Διονύσης Αλέρτας.

«Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι «δεν πάει»… δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Διονύσης Αλέρτας.